Olipas mukava mukava reissu Brittein saarille. Näin jopa yhden rajatilakoiran eli bc:n :)

Launtaina lenkkeiltiin vain ahkerasti, otettiin Iitakin mukaan. Sunnuntaina olikin sitten ihan normaali treenauspäivä. Aloitettiin hakuilulla ja Zorrokin pääsi hieman puuhasteleen ja kyllä Zorro nauttikin. Troippis teki elämänsä ensimmäisen valeilmaisun... Lähetin etukulmaan ja Troippis ei löytänyt maalimiestä vaan kiisi eteenpäin alueella ja ilmaisi takakulmassa olleen piilon (oli juuri pystytetty). No, ei kun näytölle lähdettiin ja puolivälissä Troippis pysähtyi, jatkoi kuitenkin kun sanoin uudelleen näytä. Sitten kiersi piilon ja meni siitä noin viiden metrin päähän istumaan :) Kävimme katsomassa piiloon sisälle ja eihän siellä ketään ollut. No, sitten palattiin etukulmaan ja uusi lähetys, löytyihän se maalimies vihdoinkin. Etukulmista löytyi äijät, sitten kaksi tyhjää (nämä hienoja), ja loppuun vielä kaksi löytöä. Troippis oli todella motivoitunut ja teki hienoja pistoja. Nyt on Troippis jälleen yhtä kokemusta rikkaampi, eli valeilmaisu varmasti opetti Troipelle asioita. Sama piilo tuli myös tyhjällä uudelleen Troipen pohdittavaksi ja ei tehnyt siihen valetta! Hyvä Troippis!

Illalla maneesille. Rupsu oli intoa täynnä kuin ilmapallo, hyvä että nahoissaan pysyi :) Aloitin luoksetulossa ja tässä vahvistelin jokaista vaihetta, hyvin. Ohjatussa meni vähän hitaasti merkille, muuten ok. Palkkasin palautusvauhdista. Ruutu oli todella hieno! Lopuksi vielä kaket, joissa otin vain muutaman vaihdoksen ja palkka kun vaikeat onnistuivat kunnolla. Toisessa sessiossa idari, hyvin. Sitten seuraamista, hyvin sekin. Tunarin pitämistä, ok. Ja lopuksi tunari, jossa namit väleissä. Hyvin tämäkin ja tästä iltaruoka palkaksi.
Troippis aloitti noudolla, todella vauhdikas, mutta toi suoraan sivulle ?? Tätä uudelleen ja onnistuihan se eteentuleminen. Sivulle siirtymisissä valtava pomppu eli tätä pitää vielä erikseen säätää. Luoksetulot mahtavan hyvät! Lopuksi vielä ruutua, joka hyvin. Toisessa sessiossa otettiin paikallamakuuta 4 minuuttia, hyvin. Sitten seuraamista, ok. Jääviä sekaisin, ok. Lopuksi vielä paikalla istuminen ja tästä iltaruoka, hyvin.

Olipas mukavat treenit ja illalla koirulit olivat mukavasti väsyneitä :)