Troyalla hinkutin oikein urakalla ruutua. Pennehän siis osaa mennä todella hienosti keskeltä ruutua sisään, mutta kun pyydän seisomaan niin liikkuu melkon paljon taakse ja sivuun. Yleensä on silti ruudun sisällä, mutta toisinaan on ulkona. Nyt on ollut siis selvityksen alla, miten saada penne reagoimaan nopeammin pysäytyskäskyyn. Kokeilin vähän sitä sun tätä ja tuloksetta. Soitin konsultaatiopuhelun Piialle ja Piian avustuksella päätimme, että jätän ruudun tauolle, sillä itse ruutuun meno on kunnossa. Mutta nyt täytyy opettaa pennelle seisominen kaikkialle, eli puun kierrossa, luoksetulossa jne. Eli miten voin vaatia nopeaa pysähdystä ruudussa, kun en ole tätä koiralle opettanutkaan. Eli täytyisi vaan aina muistaa, että liikkeet tulee opettaa osa kerrallaan ja vasta sitten kootaan liike valmiiksi. Kiitos Piia viisauden sanoista :) Otin vielä vähän maahanmenoa, joka ihan kohtuullista. Lopuksi seuraamista namilla, joka erinomaista tänään!

Robban aloitti seuraamisella, joka oli kamalaa aluksi. Onneksi tasaantui pikku hiljaa. Tämä täytyy muistaa, että seurautan kehän ulkopuolella siihen asti, kunnes suurimmat höyryt ovat purkautuneet. Luoksetulossa palkkasin seisomiseen pysähtymisestä, tämä hyvä. Ruutu oli myös mainio. Lopuksi kakeja, jotka myös hyvät. Zorro pääsi tietenkin myös vähän puuhastelemaan. Zorro on sen ansainnut eläkepäiviensä ratoksi.

Sitten Troya jäljesti. Jälki meni hyvin, lopussa reagoi jälleen hieman aikaisemmin jäljen loppumiseen kuin edellisellä kerralla. Kohta pääsen itse kulmien ottamiseen, jännää!