Olipas mukava viikonloppu, kiitos Nina! Oltiin Troipen kanssa treenailemassa ja kouluttelemassa lupaavia ja jo osaaviakin hakukoirakkoja. Oli mukava nähdä myös Zorron tytär hakuilemassa, aika paljon on isäänsä tullut :)

Troya oli MAHTAVA! Otin lauantaina kaksi rataa. Ensimmäisellä oli kuusi maalimiestä ja kaksi tyhjää. Ja kaikki olivat valmiina. Ilmaisut viideltä ja viimeiseltä suora palkka. Kolmella otin hallintaan asti maalimieheltä. Ilmaisut menivät todella hyvin. Ennakoi yhdellä vähän minun sivulle siirtymistä, mutta käskin maahan ja pyysin sivulle vasta kun oli hyvin maassa. Ennen tyhjiä otin hetsauksen maalimieheltä keskilinjalle menossa. Tyhjät olivat mahtavat! Irtosi todella syvälle ja etsi mallikkaasti ja tuli kutsuttaessa keskilinjalle minun luokseni. Tuli lisäksi yksi ylimääräinen tyhjä, kun tuli itsenäisesti pois ennen maalimiestä, kun maalimies oli aikas kaukana, hyvä näin. Ensimmäisessä etukulmassa maalimies oli noin 15 metriä sivulinjalta eteenpäin ja noin 15 metriä keskilinjalta ja tämän Troippe löysi paluumatkalla, hyvä!! Alueella oli myös lukuisia tyhjiä piiloja ja näistä ei välitä mitään :) Viimeinen maalimies oli kallion rinteessä kallion halkeamassa, hienosti Troippe löysi tämänkin, tosin tähänkin tuli ensin tyhjä. Eli oikeasti tyhjiä tulikin 4 kpl.  Toisella radalla otin jälleen kaksi tyhjää, mutta maalimiehiä oli "vain" neljä. Kolmetlta ilmaisut, mutta nyt en ottanut hallintaan maalimiehellä. Menin toki ihan viereen, mutta mm:t palkkasivat juuri ennen kuin olisi mahdollisesti ennakoinut sivullesiirtymistä. Viimeiseltä tyhjältä palkaksi lähti toiselle puolelle pakeneva mm, mutta Troippe on niin kultainen, että ei osannut lähteä pakenevan perään :) Jouduin oikein kehottamaan ja sitten mentiin kovaa :)

Sunnuntaina otin yhden hakukierroksen. Alue oli todella mukava. Jälleen oli tyhjiä hämypiiloja runsaasti. Otin viisi maalimiestä ja yhden tyhjän. Etukulmassa piti kääntyä eteen ja mm oli isojen kivien välisessä onkalossa. Hienosti selvitti tämänkin. Neljältä täydelliset ilmaisut ja vikalta suora palkka. Vika mm juoksi jälleen palkaksi tyhjältä ja nyt Troippe jo tajusi mistä on kyse :) Nyt Troippe alkaa jo näyttää oikealta hakukoiralta. Osaa mennä aika kivasti suoraan erilaisissa maastoissa, kääntyy eteen, tulee tyhjiltä pois, osaa ohittaa hämypiiloja, osaa tarkistaa useita piiloja ja irtorullailmaisu on hallinnassa myös, unohtamatta hyvää motivaatiota! Lopuksi otettiin vielä esineruutua. Laitoin yhdelle linjalle 3 esinettä, eteen, keskelle ja taakse. Juoksi vähän ehkä nenä kiinni taakse. Löytäen tietenkin takaesineen ensin. Sitten nousi keskimmäinen esine ja etuesinettä joutuikin sitten vähän hakemaan, mutta nousi sekin lopulta. Palkkasin vasta viimeisen esineen jälkeen. Hyvin tämäkin.  E

Eli mukavissa merkeissä meni viikonloppu!