Troya aloitti noudolla, jossa hetsasin ensin. Todella hyvä nouto. Otin vielä suoraan kapulan perään lähdön, tämä myös erinomainen. Pitää vähän löysästi kapulaa edessä, eli tätä treenattiin ja tämä täytyy ottaa treeniohjelmaan. Edestä sivulle tuloa otettiin myös, ja nyt oli melko pomputonta :) Kentälle mentäessä kohelsi itse metrisen esteen kanssa, eli tarjosi hyppäämistä ihan liian läheltä ja ylitys oli aikas räpellystä. Hyppäsi uudestaan ja ihan hyvin, Mutta kentältä poistuttaessa ei sitten enää uskaltanutkaan hypätä. Tyhmä juttu, kun ennen tätä ei ole ollenkaan empinyt hyppyä. Täytyy olla jatkossa tarkempi, ettei Troippe pääse sooloilemaan hypyn kanssa.  Otin kentällä tokohyppyä, tämä erittäin mallikkaasti. Sitten paikalla makuu hoffien toimiessa häiriönä, aika 5 minuttia ja hyvin pysyi. Nostin sivulle ja tästä repimispalkka. Sitten seuraamiseen, jota aluksi namilla ja lopuksi pallolla. Pallolla toimi nyt erittäin hyvin, täytyy huomenna katsoa mikä silloin toimii... Kulmia treenasin myös ja näitä täytyykin nyt alkaa treenaamaan ihan kunnolla. Ovat vähän löysät. Jäävissä teki pitkästä aikaa liikevirheen eli jäi istumisessa seisomaan ?? Olin kyllä itse vähän hätäinen tässä. Maahan menosta luoksetulo, tämä oli aikas hidas, eli täytyisi jotekin saada tähän siirrettyä se hetsausluoksetulo. Treenasin penneä varmaan 45 minuttia putkeen, mutta on se niin ihana kun se vaan jaksaa ja jaksaa!   

Robban treenasi seuraamista ja seuraamista. Palkkasin melko taakse ja tämä auttaa kyllä. Otettiin myös pysähdyksiä, käännöksiä ja askelia. Hyvin. Sivulle tuloja otettiin myös, ihan hyvin. Lopuksi kakejen seiso-istuvaihdosta, joka ei nyt oikein suju :(

Zorro teki vähän seuraamista, jääviä, luoksetulon ja kakeja. Kivaa oli Zorpalla.

Kotipihassa oli pakko ottaa korotettavalla esteellä. 90 senttisen hyppäsi vielä empimättä, mutta metristä piti vähän empiä, mutta hyppäsi kuitenkin vissiin kolme kertaa hyvin yli.