Onpa elämä kovin hektistä näin keväisin. Onneksi kohta alkaa kesäloma, niin ehtii paremmin harrastaa :) Kotona ei juuri ehdi kuin käydä kääntymässä ja nukkumassa...

Treenattiin Susannan kanssa tottista Pirkkahallilla. Robban otti liikkeet jälleen kahdessa osassa. Istuminen oli tosi hyvä ja paikalla makuussa treenattiin maahan menemättömyyttä ja sivulle nousemattomuutta. Nyt meni hyvin eli ei reagoinut Susannan virtuaalikoiralle antamille käskyille. Kakeissa vain istumaan nousu, hyvin. Seuraaminen oli hieman tiivistä, mutta muuten tosi hyvää. Kontakti pysyy nykyään hyvin. Idarissa vahvistettiin ennakoimattomuutta ja päätä. Meni tosi hyvin. Luoksetulossa seisomisesta palkka. Eka ei ollut mikään hyvä (olin ottanut viime treeneissä suoraan tulon), otin uudelleen, nyt pysähdys erinomainen. Otin myös maasta sivulle tulon, joka hyvä. Lopuksi ruutu. Meni tällä kertaa sivusta sisään :( Otin uudelleen, nyt hyvin. Palkkasin kun Susannan käskytti sivulletuloon ruudusta eli vahvistin ruudussa pysymistä. Hyvin meni. Ja sitten Robban tauolle ja Troya kehiin.

Troya otti ruutua lätkällä ja ilman. Tosi hyvin hahmottaa keskustaa. Nyt aloin ottamaan ruutukäskyä liikkeeseen mukaan. Tähän mennessä on vain tarjonnut ruutuun menemistä. Ruutu on Troyan mielestä superkiva. Tämän jälkeen yksi luoksetulo Susannan pitäessä Troyaa. Otin ihan loppuunasti ja Troya tuli melko nätisti mun eteen. Lopuksi noutoa ja ihan uudella tavalla. Eli otin mukaan odottamisen. Eli Troya joutui istumaan mun sivulla kun heitin kapulan. Hoksasi aikas nopeasti, että täytyy odottaa lupaa noutamiseen. Nyt täytyy vähän pohtia, että vaadinko katsomaan minua silmiin ennen lupaa vai saako katsoa kapulaa. Taidan valita jälkimmäisen, sillä silloin kapula ei pääse "hukkumaan" Troyan silmistä. Ja Troya tauolle ja Robban kehiin.

Hyppynouto meni hyvin, tosin ekalla kiersi esteen palatessa kun kapula lensi vinoon. Mutta toisella kerralla meni hyvin. Ohjattu nouto otettiin ensin ilman keskikapulaa ja molemmat puolet meni hyvin. Sitten keksikapulalla vasen puoli, joka erittäin hyvä. Sitten tunarin pariin, jossa kapulat oli jonkun ihanan pissaläntin vieressä ja Robban juuttui siihen. Lopulta kun hieman muistutin, niin Robban toi oikean kapulan. Otettiin uudelleen ja nyt haisteli kovasti kapuloita tuoden väärän kapulan. Uusi toisto ja silloin tuli oikea kapula. Näytti vähän siltä, että Robban ei oikein haistanut kunnolla. Todennäköisesti flunssa vaivaa edelleen. Kokeilen tunaria uudelleen myöhemmin ja jos silloinkin ongelmia niin täytyy ehkä ottaa nenäpunkkilääkitys varmuuden vuoksi. Sillä Robbanin tunari on ollut pitkän aikaa tosi varma. Lopuksi kaket, joissa nousi hyvin seisomaan mutta seisomasta istumaan jumitti. Eli nyt täytyy palkata seisomasta istumisestakin! Mutta mielentila on jo parempi.

Zorro otti sulotuoksuisen eli juoksuisen Iineksen kanssa paikalla makuuta. Hyvin Zorro malttoi olla, mutta ei Zorro töitä tehdessä välitä lumotuoksuista mutta väliajoilla Iines oli erittäin kiinnostava. Zorro teki vähän ruutua, kakeja sekä seuraamista.

Susannan Taisto kävi tekemässä lyhyen seuraamispätkän, joka näytti tosi hyvältä. Troya tuli seuraavaksi ottamaan seuraamista ja kakeja vähän. Meni ihan kivasti. Nyt täytyy viikonloppuna miettiä miten tottiksessa etenisi eli täytyy tehdä suunnitelma tottiksen suhteen.

Tämän jälkeen algolille tekemään jäljet Troyalle ja Taistolle. Troyan jäljet menee nyt paljon paremmin. Todennäköisesti se, että palkkaa ei ole jäljen päässä enää rauhoittaa jäljestämistä ja jauheliha on Troyan mielestä niiiin ihanaa :) Laitoin alkuun ja loppuun jauhelihaa ja väliin eukanubaa. Meni tosi tarkasti syöden joka askeleelta ruokaa. Ja nyt ei rynni enää niin paljon. Kiva juttu!