Olipas jälleen kivaa ja antoisaa. Rupsu aloitti ruudulla, joka tosi hyvä. Otin pari kertaa ja tällä kertaa sivulletulokin seuraamiseen hyvin. Ohjatussa palkkasin merkistä ja toisella kerralla koko liike, tosi hyvin. Luoksetuloa eri osia vahvistaen, hyvin ja sivulletulossa ei törmännyt!! Tunari todella hienosti ja purematta!! Paikallaistumine tosi hyvin, vaikka häiriötä paljon Nauru.

Troippis aloittu ruudulla ja ensin läheltä, hyvin. Sitten otin matkaa lisää ja hyvin meni! Palkkasin myös ruudussa olosta ja kerran otin seuraamiseen tulon, tämä hyvin. Ohjatussa meni hienosti merkille ja haki kapulotakin hyvin aluksi, mutta yht´äkkiä ei enää nähnyt oikealla olevaa kapulaa ja meni keskimmäiselle pari kertaa, jouduin kutsumaan pois ja tuli vähän epävarmaksi. Onneksi onnistui lopuksi. Luoksetulo läpijuoksuna ja erikseen etee ja sivulletulon treenausta, nyt sujui hyvin.

Rupsu otti toisessa sessiossa seuraamista namitta, melko hyvää. Tosin käännöksissä oikealle kontakti katoaa hetkeksi ja muutaman kerran muutenkin herpaantui. Eli nyt vain jatketaan näin. Idari meni tosi hyvin. Kakeissa tuli seisomisessa eteen ja tämä nyt sitten ihan kunnolla treenaukseen!!

Troippis otti viimeisessä sessiossa seuraamista lelulla ja oli tosi makea! Jatkan näin ainakin vähän aikaa. Istuminen, ok. Jäävät myös ok. Ei sekoita enää juurikaan. Tunari kisamaisesti, todella hieno! Hyppy avomaisesti, hieman hidas istuminen, hyppynouto, ok. Lopuksi vielä kakejen luopumista, ei oikein malttanut luopua eli sitä ei sitten oikein treenattu.