Aamu aloitettiin jälleen jäljellä. Joka meni hyvin. Tosin jäljen lopussa oli muurahaisia jauhelihan päällä ja tämä inhotti Troyaa todella. Muutaman jäljen ajan olen huomannut, että loppupurkin ilmaisu ei oikein toimi kunnolla. Ehkä täytyy ottaa purkin ilmaisua erikseen nurmikolla, niin saa toistoja enemmän.

Ennen jälkeä otin tottista. Seuraaminen oli jälleen aikas huonoa... Ruutu oikein hyvä. Kokeilin ruutuun lähetystä merkiltä ja siinä menee paremmin keskeltä sisään. Eli tämän asina suhteen ei kannata olla huolissaan. Tunari onnistui myös hyvin.

Illalla treenit Susannan kanssa ja ei kyllä mennyt hyvin. Robban oli ihan muissa maailmoissa eikä keskittynyt kunnolla tekemiseen. Istuminen ja seuraaminen ok. Idarissa teki oikein urakalla virheasentoja :( Ei tyypillistä. Luoksetulossa ennakoi seisomista ja tyhmänä vielä pysäytin. Itse pysähdys hieno ja tästä välitön palkka. Ruutu meni hienosti, palkka ruudussa pysymisestä. Ohjatussa noudossa meinasi jälleen mennä suoraan kapuloille. Tämä taitaa olla nyt pienoinen ongelma. Täytyy vahvistaa nyt merkiä. Otettiin uusi toista, joka ok. Hyppynouto hyvä. Tunarissa oli hieman huolimaton, mutta toi oikean. Ja kakeissa jumitti seisomisesta istumiseen... Ei kovin hyvä fiilis jäänyt kenraaliharjoituksista. Mutta koiran mielentila oli ihan syvältä jostain. Troya aloitti seuraamisella ja yritin palkata lelulla. Seuraaminen on ihan kamalaa, mutta intoa löytyy. Ruutu meni hyvin ja tunari myös. Lopuksi pari luoksetuloa, ensimmäinen istumasta ja toinen Susannan pitäessä.

Tämän jälkeen mentiin kävelylle ja uimaan lentävänniemen kalliorannoille. Oli ihana kävellä nuoruuden maisemissa pitkästä aikaa. Järvessä uiskenteli myös silkkiuikkupari.

Kotiin tultua oli pakko treenata omassa pihassa vähän. Robbanin idari meni nyt hyvin. Ohjatussa meni hyvin merkille, josta palkka. Uudelleen, jolloin ei nähnyt oikeaa kapulaa ja meinasi mennä kaikille muille kapuloille. Sain kuitenkin oikealle kapulalle. Uusi yritys ja nyt meinasi jälleen karata kapuloille ilman merkkiä. Luoksetulossa suoraan tulo, ok. Ja erikseen pysäytyksiä puskan kierrolla. Lopuksi kaket, jotka erinomaiset. Huomenna täytyy ottaa vielä ohjatun merkkiä ja palkka vain merkiltä sekä yksi suora luoksetulo. Toivottavasti nämä sujuu, niin Robban pääsee lepuuttamaan aivojaan kisoja varten. Keskustelin viisaampien kanssa mitä Troyan seuraamiselle tulisi tehdä. Olen treenannut ihan liian pitkiä pätkiä ja liian "tylsästi". Nyt alan nostattamaan penneä hieman ja leikitään enemmän. Kotipihassa oli merkkejä ja otin vain sivulletuloa sekä seuraamista. Näistä ensin namipalkka ja sitten lelupalkka. Kehuin myös innokkaammin ja koko minun oma olemus oli innostavampi. Hyvin nousi penne. Nyt täytyy muistaa olla kivempi ja innostavampi treeneissä, mutta ei kuitenkaan liikaa...Eli seuraaminen oli nyt parempaa. Lopuksi jääviä sekaisin nami+lelupalkalla. Penne oli innoissaan koko treenin ajan. Nyt jatkan samaan malliin ja treenaan maksimissaan 10 minuuttia kerrallaan.