Katsoin Janitan pentuDVD:tä ja sen innoittama aloitin puolen vuoden tauon jälkeen Iitalla alikiitämisen. Meni tosi kivasti. Olin jo ajatellut, että jos ei mene kivasti eli Iita lehmäilee ja varoo esteitä, niin en jaksa sen kanssa sitten alikiitää ollenkaan. Mutta Iita olikin tosi kivalla mielellä mukana. Oli innokas ja reipas. Otettiin ensin hypylle irtoamista, nämä ok. Sitten A:ta, jossa on alastulon alla maassa kosketusalustan päällä nami. A menee tosi vauhdikkaasti ja hyvin. Puomi jännitti aluksi hieman, mutta sitten se alkoi sujua aikas kivalla vauhdilla. Tässäkin on alasmenon alla kosketusalusta kera namin. Putkeen irtoamista ja putken "kuolleeseen" päähän menoa otettiin kanssa. Nämä vallan mainiosti. Yritin ottaa vinokepeillä keppejä ja aluksi menikin ihan kivasti, mutta sitten lopetti kesken. Tosin olin jälleen ahnehtinut liikaa ja nostanut keppejä ylöspäin liikaa. Eli nyt vain maltilla keppejen kanssa. Eli Iita oli ihan kiva treenattava tänään ja viikottaiset alikiitotreenit alkakoot!

Troyan treenit menikin sitten vähän pieleen kun treenasin taas ihan liian kauan. Ja oma fiilis oli vähän huono. Aloitin hypyllä, joka meni seisomisen kanssa erinoomaisesti. Sitten hyppynoutoa, joista osa onnistui ja osa ei. Nyt penne vähän varasti hypylle ja kerran kiersi takaisin kun kapula lensi melko vinoon esteen taakse. Mutta lopetimme hyppytreenit onnistuneeseen hyppynoutoon. Intoa oli kyllä kovasti. Noutokapulan eteen tuomista otin kanssa ja tämä meni hyvin molemmilta sivuilta. Sitten otin haarojen välistä lelulle menoa. Onnistui melko hyvin. Sivulle tulot olisivat saaneet olla nopeammat, mutta kun palkkasin namilla ja pennellä ei ollut juuri nyt nälkä :( Läheltä otin luoksetuloa ja nämä olisivat saaneet olla nopeammat. Sitten rupesin hinkuttamaan seuraamista, jossa edisti jälleen hieman kun ahnehdin askeleita liikaa. Nyt täytyy ottaa maltti mukaan ja aloittaa seuraaminen tavallaan alusta askel askeleelta oikeaa paikkaa vahvistaen! Mutta kun tämä tuntuu mulle niin kovin vaikealta. Lopuksi paikalla makuu, 1.5 minuuttia. Tämä mallikkaasti. Kokonaistreeniaika varmaan puoli tuntia eli ihan liian kauna. Josko nyt muistaisi katsoa kellosta aikaa ja lopettaa viimeistään 15 minuutin treenaamisen jälkeen.

Robban aloitti hyppynoudolla, joka erinomainen. Läheltä kapulan tuontia sivulle, nämä hyvät ja innokkaat. Sama luoksetulona läheltä eri kulmista, ok. Seuraamisessa säädin paikkaa ja tämä alkaa olla pikku hiljaa parempaa. Idarissa palkkasin istumisesta, tämä hyvä. Luoksetulossa vahvistin kaikkia osa-alueita ja muuten ihan ok, paitsi seisominen olisi saanut olla hieman nopeampi. Lopuksi kaket, jotka erinomaiset.

Zorron piti tulla vähän kiitämään, mutta Zorro satutti toisen etujalkansa ja ontui sitä ensimmäisen hypyn jälkeen. Eli Zorro teki vain temppuja maneesilla etujalkaa varoen. Täytyy nyt antaa tassun parantua, ettei tule pitkäaikainen vamma.