Kyllä huomaa, että koirat ovat levänneet. Kaikki ovat intoa täynnä kuin ilmapallo.

Treenattiin Susannan kanssa tokoa. Robban teki elämänsä tokotreenit. Otin kaikki liikkeet kisamaisesti, tosin palkkasin liikkeiden välillä. Istuminen ja paikalla olot ok. Seuraaminen oli kamalaa, painaa, poikittaa ja ahdistaa :) No, tämä korjataan talvella. Idari tosi hyvä ja luoksetulo erinomainen. Ruutu ei olisi voinut olla parempi. Ohjattu nyvä, hyppynouto täydellinen. Tunari hyvä ja kaketkin onnistui!! Hyvä Rupsu!

Troya otti vähän kaikkea vähän. Seuraaminen todella innokasta, ei onneksi painanut. Maahan meno supernopeaa tällä kertaa. Luoksetulon ja noudon loppuasennot todella hyvät. Toimi myös kun Susanna piti lähellä Troyaa kiinni ja kutsuin siitä eteen. Luoksetulo ja nouto myös liikkeenä, jossa palkkaus vauhdista. Merkki hyvä, tosin tokalla kertaa meni maahan, tästä ei palkkaa. Ruutu tosi hyvä, hienosti ja tosi kovaa penne juoksi keskelle ruutua. Hyppy oli hyvä. Ohjatussa muut merkit hieman häiritsivät suoritusta, mutta lopulta onnistui tämäkin. Oli kyllä pennessä virtaa, eli lepo tekee hyvää :)

Zorro sai kans hieman puuhastella ja kivaa papalla oli. Ja nyt Zorro onkin ihan oikea pappa kun Zorron pojasta on tullut isukki.

Iltaruualla otin Troyalla tunarin. Kapuloiden välissä oli namit. Meni tosi hyvin, nyt en ollut hajustanut namilla omaa kapulaa. Perjantaina lähdetään mökkeilemään eli blogi hiljenee hetkeksi. Mukavaa viikonloppua kaikille!