Aamupäivällä otettiin ilmaisutreenit kera piilojen. Hyvin penne suoriutui piiloista, tarkisti piilot ja hyvin kiersi oikeaa piiloa kunnes löysi rullan. Ensimmäisessä oli kaksi piiloa ja mm taaimmaisessa piilossa, tokassa kaksi piiloa ja mm taaimmaisessa, kolmannessa kaksi piiloa ja mm pressun alla piilojen takana ja vikassa kaksi piiloa ja mm pressun alla piilojen takana. Teknisesti suoritus meni hyvin, mutta vauhti ei ollut nyt hyvä. Tosin meillä oli kiire aamulla ja Troya varmaan vaistosi tämän ja ehkä tämä vaikutti. Tai sitten on vain väsynyt mökkeilystä ja treenaamisesta. No, huomenna on koirilla ansaittu vapaa päivä.

Tästä siirryimme Niihamaan treenaamaan Outin ja Neron kanssa esineruutua. Hyvinhän Nerolla oli nenä päässä ja esineiden reagointiharjoitus onnistui hyvin ensikertalaiselta :) Zorro sai etsiä 50 x 50 alueelta kolme esinettä, hyvin meni. Troyalle Outi vei esineet totuttuun tapaan eli yhteen linjaan kolme esinettä (taakse, keskelle ja eteen). Esineet heitetään sivurajalta, niin ei ole jälkeä esineille. Itse olin Troyan kanssa noin 15 metrin päässä sivusuunnassa katsomassa esineiden heitot. Todella hienosti penne meni suoraan eteen ja ei jäljestänyt, joka on tässä se tärkeä juttu. Luovutukset hyvät, tosin nyt täytyy palkata enemmän vauhdista niin pysyy vauhdikkaana loppuun asti ja tässäkin voin kokeilla itseni kääntämistä ja pakenemista, toimi ainakin Zorrolla aikoinaan :) Otettiin toinen samanlainen kolmen esineen sessio alueen toiseen reunaan, tässä joutui taaimmaista esinettä oikein etsimään, mutta hyvin jaksoin ja kaikki kolme esinettä nousi ja luovutettiin hyvin. Kiitokset Outille asistentin tärkeästä roolista.

Päivälenkin jälkeen otin vähän tottista kinkun lopuilla. Seuraaminen on nyt hyvä. Vähän alkaa edistämään, jos ottaa liian pitkän ajan. Eli aluksi pitkä suora, tästä palkka ja sitten lyhyitä pätkiä, joista palkka. Nyt täytyy suunnitella oikein askeleiden määrä. Jäävät oli ihan kohtuulliset, väsymys näkyi tässä kyllä. Lopuksi tunari, jossa toi ensin väärän, pudotti itse ja lähti hakemaan uutta, joka oli nyt oikea. Eli levon tarpeessa on pikku miehen aivot :)