Aamu aloitettiin lenkillä ja siitä suoraan hakuilemaan. Teeman piilot. Meillä oli kolmella pistolla yhteensä 13 piiloa. Eli piilojen tarkastaminen oli aiheena. Etukulmat ja kutonen olivat ilman piiloja. Kolmosella mm oli viimeisessä piilossa, nelosella keskimmäisessä piilossa ja vitosella piilojen takana kuusen alla. Hienosti kaikki koirat selviytyivät hämypiiloista. Troippis meni kaikki kuusi pistoa todella hienosti ja ilmaisukin täydellinen. Nyt vain keväällä kisoihin. Maaston puolesta on valmis Hymy. Nyt vain lähiaikoina jätän tokon treenaamisen ja vaihdan PK-tottisteluun, jotta tottiskin on iskussa keväällä. Kivaa, kun kisailut lähestyvät.

Kuntosalilla käynnin jälkeen maneesitokotteluun. Troippis teki ruudun ja ohjatun EVL-kisamaisesti. Todella hienosti. Tosin ohjatussa hakee hienosti vasemmalta, mutta oikealta hakee helposti keskimmäisen ja en saa pysähtymään matkalla vaan noutaa sen aina. Lopulta sain onnistumaan. Nyt jätän keskimmäisen hetkeksi pois ja vahvistan oikealta noutoa ja sitten vasta keskimmäinenkin mukaan. Luoksetulo suoraan eteen ja palkka. Erinomainen. Sitten edestä sivulle siirtymisiä, hyvin. Kierrolla stopit, hyvin! Hyppy ensin avomaisesti, ok. Sitten hyppynoutona, hyvin. Toisella sessiolla otin seuraamista ja voi huah! Kävi ihan liian kuumana... Vaihdoin namipalkkaan, parani tavallaan, mutta ei kuitenkaan ole sellaista kuin haluaisin. Tähän tarvitsen jälleen Piiakonsultaatiota... Jäävät mallikkaasti. Tunari oli hieno, haisteli ja haisteli, mutta ei koskenut vääriin. Kakeja ensin etäisyydeltä istu-maahan-istu. Toimi hyvin. Mutta seisomisesta maahanmenossa tulee eteen hieman, jos en ole ihan lähellä. Tämä pitäisi nyt saada kuntoon. Mietintää siis tämänkin asian suhteen. Eli tehotreenaukseen nyt luoksetulon pysähdykset, seuraaminen ja kaket.

Rupsu aloitti ruudulla, hyvin. Tosin jää nyt vähän liian eteen eli korjasin lätkällä taaemmaksi. Ohjattu erinomaisesti, kuin myös hyppynouto. Tunari muuten hyvä, mutta pureskeli hieman. Otin erikseen kapulan puremattomuutta. Luoksetulossa otin seisomisen ja siitä läpijuoksun, tosi hyvin. Maasta sivulle otin lelulla, ei törmännyt!!  Toisessa sessiossa kakeja, jotka kohtuullisesti. Seuraaminen hyvää. Idarin otin kisamaisesti, hyvin.

Kivat treenit jälleen!