Treenipäivä aloitettiin lenkillä Saijan ja Tenhiksen kanssa. Lenkin jälkeen Saijan kanssa rullailmaisua ja nyt saatiin paremmin säädettyä rulla sopivaksi. Edistystä näkyvissä!

Robban tokotteli liikkeet ja hyvin meni jälleen. Intoa oli. Tunari oli supermallikas, vaikka kova tuuli ja paljon kapuloita. Kakeissa otin vain noston ja palkkaus. Ohjatussa meni ensin haavan lehdelle ja siitä ohjaus oikealle. Luoksetulossa palkka seisomisesta. Idarissa palkkaus seuraamisesta ja istumisesta. Ruudussa palkka ruutuun menosta, hyvin. Seuraamisessa palkka istumisesta, oli hyvää.

Zorro loukkasi selkänsä, kun heitin frisbeen liian korkealle. Onneksi Zorro oli ihan ok seuraavana päivänä. Ei saa heitellä enää Zorrolle, vaikka se niin kovasti tykkäisi. Ei ole vanhaksi tulemista.

Troippis aloitti eteenmenoilla, molemmat kentän päät. Ihmetteli vähän ruutua matkalla, muuten ok. Nouto,hetsaten paluuta, hyvin. A-este noutona, hyvin. Toisessa sessiossa aloitin eteenmenoilla, hyvin. Seuraaminen hyvää ja edestä sivulle siirtymiset kohtuullisia. Lopuksi maahanmenoa, hyvin.

Ihan lopuksi rullailmaisua Helin kanssa, nyt alkaa jo tajuamaan. Kyllä se tästä vielä oppii tämänkin :)