Elämäni koira eli FIN AVA&KVA&MVA&TVA S&N TVA M-02 M-03 Decathlete´s I Did It My Way eli Zorro täytti tänään 10 vuotta!

Kyllä se aika kuluu kuin siivillä. Muistan vielä niin selkeästi kun hain Zorron Janitalta ja olin niin onnellinen. No, ensimmäinen "pettymys" tuli jo automatkalla kotiin. Pidin penneä onnellisesti etupenkillä sylissäni ja penne vain kiljui. Laitoin Zorron takapenkille ja sinne penne sitten rauhoittui ja nautti olostaan yksinäisyydessään... Vieläkin Zorro kulkee omia polkujaan. Muita pettymyksiä Zorro ei juuri ole aiheuttanutkaan :) 

Zorron kanssa olen viettänyt upeita ainutlaatuisia hetkiä. Zorro asusti kanssani ensimmäisessä työpaikassani Haapamäellä eli Zorron kanssa olen aloittanut ammattiurani :) Zorron ja yhteisten harrastustemme kautta olen tutustunut mukaviin ihmisiin eri puolilla Suomea ja jopa Ruotsia myöden. Ja parhaat ystävänikin olen saanut tavallaan Zorron välityksellä.Puhumattakaan kaikista menestyksen hetkistä, joita Zorro on meille suonut!  Zorron kanssa olemme kisanneet viisissä palveluskoirien SM-kilpailuissa sijoittuen aina kahdeksan parhaan joukkoon. Vuonna 1999 hausta kahdeksas sija, vuonna 2000 hausta hopeaa, vuonna 2001 hausta pronssia, vuonna 2002 hausta kultaa ja vuonna 2003 etsintäkokeesta kultaa! Tokossa olemme osallistuneet vuonna 2001 PM-kilpailuihin, joista kuudes sija, vuonna 2002 MM-kilpailuista neljäs sija. Näiden lisäksi Zorro on muotovalio sekä agilityvalio. Kaiken menestyksen lisäksi Zorro on mitä helpoin koira kotona. Se nauttii kun se saa olla minun lähellä. Se makaa aina työpöytäni alla kun teen esim. työhommia, olenkin naureskellut, että se osaa yläkoulun ja lukion biologian ja maantieteen oppimäärät aikas mallikkaasti ja on Zorro osallistunut aikas monien ylioppilaskirjoitustenkin korjaamiseen :) Muutenkin matkoilla ja kisareissuilla Zorro vain makaa kun mitään ei tapahdu. Kiitos Zorro näistä hienoista kymmenestä vuodesta. Ja toivottavasti meillä on yhteisiä vuosia vielä monta edessä! Kiitokset myös Janitalle upeasta koirasta!

Tässä kuvia Zorron syntymäpäivästä. Zorrohan sai eilen jo etukäteislahjaksi hakuilua :) Päivällä annoin Zorrolle pehmofrisbeen (frisbeet ovat Zorron parhaita leluja) sekä pehmovinkulelun (nämä kuuluvat myös lelujen top kymppiin). Leikkihetken jälkeen Zorro ja juhlavieraat (eli Iita, Troya ja Robban) saivat herkkuhampparit raejuustolla, nakilla ja pitzasuikaleilla kuorrutettuna. Hyvin maistui kaikille. Juhla-aterian jälkeen käytiin lenkillä ja uimassa. Lenkkiä hieman häiritsi paikalliset iltarastit, sillä suunnistajia oli sitten metsä täynnä. Koirat eivät kyllä välittäneet suunnistajista, ei edes Troya. Hyvä kokemus siis nuorisolle.

857689.jpg

Zorro ja upea frisbee

857688.jpg

Näin vanhus leikkii...

857687.jpg

Lahja nro 2

857690.jpg

Juhlaväki poseeraa...

857692.jpg

Troya vähää liisaa uutta lelua

857693.jpg

Ja Robban myös :)