Aloitettiin tokottelulla Piian kanssa. Robban aloitti ja teki liikkeet takaperin :) Kakeissa otin muutaman vaihdoksen ja sitten jälleen peruutusta, hyvin. Ohjatussa tuli nopsasti ihan eteen, tästä palkka ennen sivulle siirtymistä. Ruudussa oli lätkä ja palkkasin ruudussa pysymisestä, hyvin. Luoksetuloa suoraan, ok. Idarissa otin vain kulmissa palkkaamista, ok. Seuraamisessa kaikenlaista ja hidasta käyntiä tulee treenata. Muuten kulmat ovat parantuneet ja perusseuraamispaikkakin.

Troippe aloitti luoksetuloilla piilon kierron kera, hyvä vauhti ja mielentila. Sitten hetsausluoksetulo, ok. Erikseen sivulle siirtymisiä, joissa muutama tosi hyväkin. Sitten tauolle. Taon jälkeen hiottiin seuraamista, jossa paikka ja mielentila ok, vähän alussa painaa. Käännökset ovat treenauksen takia parantuneet, yllättävää :) Jäävissä ei oikein kuuntele maahanmenon jälkeen upkäskyä, tämä on vaikea. Eli tätä täytyy treenata ja paljon. Osaa kyllä jäädä seisomaan tosi hyvin, mutta maahanmenon jälkeen on vähän vaikeaa. Ursula toimi paikallamakuukaverina, aika 2 minuuttia ja vapautus pallolle, ok.  

Ihku oli aikas makea, musta laatikko näyttää tehoavan. Hyvä Piia ja Ihku!! Troippe otti vielä penturyhmässä seuraamista häiriöissä, tulihan sitä kun Riesabriardi pääsi irti ja tuli morjestamaan Troippea seuraamisen aikana n kertaa... Jouduin ärähtämään kerran, mutta tämän jälkeen seurasi kivasti. Tosin häiriö oli kohtuuton, kun Riesa tuli ihan viereen leikkimään :) Lopuksi vielä seisomisen vahvistamista ja seuruuta, hyvin.

Hakutreenit tähän perään ja Troippea jälleen nostatettiin ennen alueelle menoa. Kyllä nousi! Sitten etukulmista hajujen hakua ja maalimiehen poistumista keskilinjalle hetsaten. Ensimmäiseen etukulmaan pysähtyi, kun olin vähän hätäinen. Tämän jälkeen todella vauhdikkaasti ja ekalle otin ilmaisun kokonaisuutena, todella hyvin. Motivaation nousu auttaa tähänkin. Kolmoselle ja neloselle hajunhaut yksitellen. Todella hyvin. Nyt jatkan näin, kunnes motivaatio on kohdallaan!

Lopuksi vielä koplan ja Marikan sekä Jurrin kanssa lenkille, mukavaa oli kaikilla. Ai niin Zorro teki myös vähän hakuilua ja kivaa oli. Ja pääsihän pappa tottistelemaankin. Eli viikon Zorron huvittelut tehty :)