Perjantaina oli navettatreenailun vuoro. Iita aloitti alikiitämisellä.Vinokepit alkaa sujua aikas kivasti. Putki ja kontaktit menee hyvin kans. Lopuksi otettiin hyppyjä ja niille irtoamista, ihan ok.

Troya jauhoi seuraamista ja äiti teki hyvän havainnon. Eli Troyan on vaikea seurata mua, kun kävelen liian hitaasti => Troya joutuu tavallaan kokoamaan itseään. Otin nopeammalla temmolla ja heti oli paljon parempaa. Palkkasin lelulla, oli aikas kiihkeä. Hyppynouto metallilla ja puisella meni hyvin. Sitten vielä hyppyä alomaisesti eli palkitsin hypyn takana seisomisesta. Istumista, jossa muutama vauhdikas, muuten hieman hidas. Lopuksi paikalla olot. Makuussa tiheä namipalkkaus ja lopuksi vapautus lelulle. Istuminen ruualla, tämä täydellinen (aika minuutti).

Robban otti hyppynoutoa, joka erinomainen. Seuraaminen hyvää.  Idarissa kaikki asennot, ok. Luoksetuloa suora palkka, vauhdikas! Tunari kisamaisesti, hyvin. Kakeissa seisomaan nouseminen, ok.

Zorro teki vähän putkea, kontakteja ja keppejä. Kivaa oli.

Illalla penne treenasi vähän seuraamista ja istumista. Seuraaminen melko ok. Mutta loppua kohden alkoi edistämään. Aloin opettamaan peruuttamista, tästä voisi olla apua edistämiseen. Tämä täytyy opettaa sisällä sheippaamalla.  Istumiset kohtuulliset.