Aamupäivällä otettiin rullailmaisutreenit Susannan ja Taiston kanssa. Troya otti ensimmäisellä kierroksella vain tullan ottamista mun kädestä ja sitten näytölle. Nyt on hoksannut tosi kivasti rullan suuhun ottamisen. Näitä 4 toistoa. Toisella kierroksella vähän edettiin ja laitoin rullan eteeni maahan ja Troya otti rullan ja toi hienosti mun sivulle. Mutta kun lähdin kytkemään näyttöliinaan pudotti rullan. Otin maalimiehen hyvin lähelle ja siitä kolme toistoa että Troya pitää rullaa ja mä silittelen kaulasta ja kehun. No, tietenkin penne tajusi asian :) Sitten takaisin kunnon välimatkaan ja näitä 3 kertaa. Nyt otti tosi kivasti edestä rullan ja tuli sivulle istumaan pitäen rullaa ja sitten laitoin liinan ja annoin luvan näytölle. Troya menee nyt rulla suussa näytölle. Tosi kiva treenata uudella tapaa tätä ilmaisua ja nopeasti homma kyllä tällä tavalla etenee.

Sitten Troya harjoitteli hieman näyttelykäyttäytymistä, kun menemme kauneuskilpailuihin eli messariin sunnuntaina... Kovin on intoa ja häntä kippuralla, mutta onneksi mulla on superhandleri, joka toivottavasti saa hännän alas. Mutta muuten ravasi ihan nätisti ja antoi Susannan kopeloida itseään. Vähän oli jännää mutta kuitenkin.

Robban otti vähän tottista. Aloitin suoralla luoksetulolla, ihan ok. Sitten seisomaan pysätys, ok. Lopuksi vähän seuraamista, joka nyt tosi kivaa. Treenaus kummasti auttaa :) Zorro otti vähän seuraamista ja luoksetuloa.

Kotipihassa otin Troyalla vähän tottista. Aloitin istumisilla, nämä paranee kerta kerralta. Olivat nyt jo kivan nopeita. Sittten seuraamista, joka myös hyvää. SItten vielä muutama istuminen ja lopuksi pari hyppyä tokomaisesti. Nämä ok.