Tokoteltiin Piian ja Jarin kanssa Koivumäessä. Robban otti kaikki EVL-liikkeet. Seuraaminen mallikasta, idarissa istumisessa pään vahvistus, ohjatussa palkkasin tuontivauhdista, hyvin. Ruutu oli vaikea, oli paljon häiriömerkkejä, lukuisten toistojen jälkeen onnistui! Mutta koko ajan Rupsu oli onnellinen, tämä hyvä. Tunari oli todella hyvä. Kaket tökki ja pahasti. Ei vain noussut, makasi vain paikallaan. No, piti vähän esitellä nameja ja sitten pelitti. Jumitti ihan todellakin, tässä ei nyt lelupalkkaa vähään aikaan. Paikallaistuminen oli todella hyvä. Paikallamakuussa palkkasin jätöstä ja nostosta. Nousi todella hyvin, Janitan vinkillä :) Luoksetulossa nosti jälleen peräänsä liikkurin käskytyksestä, nyt käskin maahan ja sitten uudelleen. Palkkasin seisomisesta, hyvin. Jotenkin on nyt oma motivaatio Rupsun treenaamiseen vähän hukassa. Taidan pitää vähän treenitaukoa tai vain leikitellään tokoa omassa pihassa.

Troippe aloitti Touhon kanssa paikkamakuulla ja olin 2 minuuttia piilossa. Hyvin Troippe rauhallisesti makasi, hyvä, hyvä! Maahanmenoja palkkasin namilla ja olivat nyt supernopeat! Luoksetuloa hetsaten ja haarojen välistä palloon vapauttaen. Oli vauhdikkaat, mutta meinasi varastaa eli tätä täytyi treenata. Nouto hetsaten, erinomainen. Kaket tosi kivasti, pallolla palkaten. Täytyy vain muistaa, että heitän pallon vuorotellen eri käsillä. Lopuksi hyppyä, huah. Onneksi Piia oli taas auttamassa... Eli nyt sain lopulta Troipen tarjoamaan istumista, mutta kyllä se seisominen on niin hyvin opittu :)

Jatkettiin Jarin ja Piian kanssa hakuuttelua. Zorrokin pääsi vähän ottamaan etukulmia, ja voi kuinka Z nautti!! Troippe aloitti tyhjällä ja tämä oli hieno. Teki kunnolla töitä ja kutsuin, kun oli hienosti kääntynyt eteenpäin. Toisessa etukulmassa maalimies ja tänne kokonainen ilmaisu. Tuli inasen mua vastaan kun ehdin itse maalimiehelle. Eli nyt täytyy juosta maalimiehelle, vaikka maalimies palkkaakin ennen mun tuloa. Jotta ei reagoi minun tulemiseen. Tokalle, kolmannelle ja neloselle myös ilmaisut, mutta en mennyt loppuun asti itse. Vitone palkkasi suoraan. Kaikki maalimiehet olivat hieman edessäpäin, eli tämän treenin teemana oli tyhjä+eteenkääntyminen. Ja tämä onnistui erinomaisesti. Intoa oli kovasti ja nyt ei enää sekoita näyttöjä ja etsimään lähetyksiä!! Todella hyvät treenit siis.

Lopuksi otettiin kentällä vielä ampumista. Ensin revitin naruluuta Troipella ja ammuttiin, ei reagoinut. Toisella kerralla seuruutin ja ampuja oli vähän kauempana, ei reagoinut. Kolmas ja neljäs samoin. Upea penne kun ei reagoi ampumiseen!! Nyt vain huolella ampumisen kanssa, jotta ei tule mitään ikäviä kokemuksia. Seuraavalla kerralla aloitetaan seuraamisessa ampumisella ja sitten kokeillaan paikallaolossa.

Todella kiva harrastuspäivä, lopuksi vielä lenkkeiltiin Helin ja Akan kanssa Koivumäessä.