Käytiin raunioilla piiloja treenailemassa. Troya liikkui kyllä super sulavasti raunioilla, loikki putkien yli kuin kenguru ikään. Hienosti Troippe osasi tarkentaa oikeisiin piiloihin ja reagoi heti kun sai maalimiehen hajun nenäänsä. Taitava Troippe. Otin kolme kertaa kaksi maalimiestä ja aina eri piiloihin, joten alueella oli tyhjiä hajustettuja piiloja. Edelleen mietin kuumeisesti mikä tulee olemaan Troyan ilmaisumuoto, jos olisi haukkuva niin voisi helposti seikkailla myös raunioiden mielenkiintoisessa maailmassa. Sinänsä olisi helppoa, kun itselläni on monen vuoden kokemus rauniolla treenaamisesta ja Troya tuntuu erittäin toimintakykyiseltä otukselta. No, täytyy tuumata edelleen...

Illalla oli jälleen maneesitokottelua. Robban aloitti. Idarissa otin kaikki asennot ja näissä ei mitään ongelmaa. Luoksetulossa otin liikettä osissa, vahvistaen seisomista, maahanmenoa ja nopeita luoksetuloja. Pysähdykset olivat superit. Seisomisesta luoksetulossa ennakoi kovasti pysäytystä. Tätä täytyy treenata. Ruudun otin ensin lätkällä, palkka lätkälle menosta. Sitten ilman lätkää ja palkka sivulle tulosta. Hyvin meni. Ohjattu oli tosi hyvä, otin loppuun asti. Lopuksi vielä pelkkä merkille meno, josta palkka. Tunarissa oli muutama nami kapuloiden välissä. Meni hyvin. Kakeissa otin pelkän seisomaan nousun, ok. Lopuksi paikalla istuminen 2.5 minuuttia, tosi kivasti meni. Robban oli superinnokas ja suoriutui erinomaisesti treeneistä. Robbanin kanssa on nykyään tosi kiva treenata :)

Troya aloitti luoksetulolla, jossa ekalla kerralla palkka vauhdista ja tokalla otin eteen asti. Nämä ihan ok. Sitten noudossa sama juttu. Nämä myös hyvät. Ehkä mun täytyy opettaa penne juoksemaan haarojen läpi palkalle, niin voisi saada edessä hidastamista hieman vähemmälle, tosin tulee kyllä ihan hyvää vauhtia loppuun asti. Mutta ei siitä haittaakaan varmastikaan ole. Otin luoksetuloa ja noutoa edestä eteentulona, nämä ok. Näistä voisi kans naksutella vauhdista, niin saisi nopeutta lisää. Piialle siis töitä :) Paikalla makuuta otin minuutin ja 15 sekunnin ajan. Välissä yksi namipalkkaus ja sitten vapautus mun luokse lelulle. Hyvin. Sitten toinen tokosessio. Muutama sivulle tulo, nämä melko hyvät. Muutama oli liian takana ja jätin nämä palkatta. Seuraamista ensin namilla, asento hyvä. Sitten lelulla ja tämä oli nyt todella hyvää. Kesti oikeassa paikassa pitkän ajan. Sitten maahanmenoja, joissa oli vähän epävarma eli treeniä lisää. Teki asentoja ihan oikein, mutta saisi olla nopeampi. Tämä tulee kyllä varmuuden kautta. Lopuksi paikalla istuminen, 30 sekunttia ja vapautus iltaruualle. Hyvin. Tauon jälkeen ihan lopuksi otin seuraamista muiden koirien häiriössä, ei välittänyt mitään muista ja seurasi tosi kivasti! Hyvä Troippe.