Aamupäivällä otin Mikan kanssa ilmaisutreenit takapellolla. Ensin neljä näyttöä. Ensimmäisellä ääniapu, muut "valmiina". Nyt on intoa kovasti, tosin ei malttaisi istua sivulla. Tätä täytyy vahvistaa, että itse tarjoaa tätä päästäkseen näytölle. Sitten otin rullan puuhaan mukaan. Pidin sitä Troipen suun edessä. Meni aikas kauan, ennen kuin suostui ottamaan suuhun, mutta kun otti niin vapautin heti näytölle. Sitten seuraaville menikin rulla suussa maalimiehelle asti :) Kyllä se nopeasti oppii. Mielenkiinoista todellakin!

Illalla oli maneesitokottelut. Troya otti aluksi ruutua. Läheltä hyvin lätkälle, mutta kaukaa kääntyi jälleen sivuun ruudussa, odotin, että korjaa lätkälle. Korjasihan se. Nyt täytyy vain malttaa ottaa läheltä kuntoon, kun matka ei kuitenkaan tule olemaan mikään ongelma. Mutta tykkää kovasti ruudusta. Sitten otin merkiltä ohjattua kolmella lätkällä. Meni tosi hyvin. Sitten vielä erikseen merkkiä, joka on kanssa niin kiva...

Tauon jälkeen istumista, joka parani kyllä. Sitten seuraamista, joka hyvää. Yksi vauhtinouto, ok. Kaksi luoksetuloa, palkka vauhdista. Toinen läheltä ja toinen kunnon matkalta.

Kolmannella kerralla otin istumista, ok. Sitten paikallamakuuta, jossa lähti heti perään. Oli häiriötä aika paljon. Nyt täytyy muistaa häiriöissä palkata heti nopeasti. Sitten laitoin uudestaan makaamaan ja palkkasin namilla tiheästi. Kokonaisaika 3 minuuttia ja lopuksi sai juosta mun tykö pallolle. Hyvin kesti vaikka lähellä otettiin luoksetuloa. Lopuksi paikalla istuminen ruualla. Tosi hyvin. Penne oli innokas, mutta aikas väsynyt.

Robban otti kanssa kahdessa osassa. Ensin seuraamista, joka alkaa sujua aikas kivasti. Otin lyhyitä pätkiä. Idarissa jäi istumisessa seisomaan, kun kyttäsi seuraamispalkkaa (viimeksi palkkasin seuraamisesta...). Otin uudelleen ja nyt meni hyvin seisomaan ja istumaan. Palkka istumisesta. Luoksetulo oli tosi hyvä. Ensin läpijuoksu, sitten palkka seisomisesta (erinomainen), sitten seisomisesta luoksetulo. Lopuksi seisomisesta luoksetulo ja maahanmeno, joka vauhdikas. Sitten ruutu kaksi kertaa. Nämä molemmat vauhdikkaat ja hyvät, palkka maahan menosta.

Tauon jälkeen aloitettiin ohjatulla noudolla, joka superhyvä. Otin ihan kisamaisesti. Tunari ilman nameja, meni hyvin. Kakeissa liikkui vähän eteenpäin, mutta muuten meni hyvin. Eli tähän pitää puuttua.

Mukavat treenit kaikkinensa.