Minulle iski Tavesin koulutusvuoro ja otin mukaan Robbanin ja Troyan. Ennen koulutusta otin Robbanilla ruudun, luoksetulon, ohjatun ja kaket. Kaikki meni oikein hyvin ja Robban ei välittänyt vesisateesta mitään. Ruutu tuntuu nyt olevan aikas varma liike. Ohjatussa täytyy treenata kapulan luovutusasentoa sivulla tai oikeastaan siihen tuloa vauhdikkaasti. Hyvä Robban!

Troya otti kanssa ruutua ja penne suunnisti varmaan kolmestakymmenestä metristä into piukkana ruudun keskelle! Eli ruutu alkaa olla aikas hyvällä mallilla. Otin eri suunnista lätkällä ja ilman. Sitten otettiin muutama nouto, jotka vauhdikkaat ja hyvät. Luovutus saisi tapahtua hieman lähempänä, tätä täytyy treenata erikseen.

Koulutuksen jälkeen otin Troyalla uudelleen tottista. Otettiin nameilla seuraamista, joka ihan hyvää. Nyt alkaa olemaan enemmänkin tiivis kuin väljä. Täytyy seurailla tilannetta, jotta ei tule liian tiiviiksi. Heiluttelee myöskin päätä omituisesti. Täytyy varmaan vaihtaa namit vasemasta kädestä oikeaan, jos namit häiritsevät seuraamista. Sivulletulot ok. Sitten kakeja, jotka hyvät. Lopuksi paikalla oloja maaten ja istuen. Hyvin penne malttaa odottaaa paikallaan. Lopuksi leikittiin motskarilla ja taas oli suu veressä. Kunpa nuo hampaat vaihtuisi nopeasti :)

Robban tuli ottamaan kakeja lopuksi ja oli ihan innokas! Hyvä näin.