Aika urhoollisia treenikavereita mulla, ne treenasi pimeässä liukkaudessa keskenään puoli tuntia, kunnes toin valon paikalle :) No, en mä nyt ihan niin valoisa persoona ole, mutta valokaapin avaimen haltija kuitenkin ...

Mukavat treenit jälleen! Ja kaikki koirat superinnokkaita, mitä nyt Jurrin uhmaikä vähän oireili :) Rupsu aloitti maasta sivulle tuloa ja ei törmännyt kertaakaan! Seuraaminen hyvää, edelleen oma nopeus hakusessa. Peruutuskin melko hyvää. Idarissa palkka istumisen päästä. Hyvin tämäkin. Nyt täytyisi vaan alkaa Troipellekin merkin tuijotustreenit. Tinin kanssa meinaan yksi talvi naksuteltiin ahkerasti Rupsun päätä, mutta on se kannattanut! Tunariin laitettiin namit väleihin, mutta söi vain ne namit mitkä osuivat kohdalle ennen oikeaa kapulaa, eli otti oikean heti, hyvä juttu! Toi hyvin, ei pureskellut ja oli vauhdikas. Lopuksi kakeja kisamaisesti ja melko hyvin. Tosin seisomisesta istumista tulee vielä treenata.

Troippis aloitti ruudulla ja nyt viime treeneissä on mennyt ekalla kerralla takareunalle, olen jättänyt palkkaamatta nämä. Seuraavat toistot ovat menneet hyvin. Nyt täytyy ensi kerralla aloittaa lähempää, jotta ensimmäinen kerta onnistuisi! Kiitos Piia jälleen. Treenasin ruudussa pysymistä, hyvin ja tästä palkka ruutuun. Sitten erikseen otettiin sivulle tuloa maasta, ensimmäisen otin liian vaikeassa kulmassa, mutta sitten helpotin ja hyvin meni. Palkkasin namilla ja lopuksi lelulla. Merkki oli loistava! Edestä sivulle tulot ihkuja! Nyt treenataan loppuasentoa, kun ei enää pomppaa. Kokeiltiin maahan menoa luoksetulossa Piian pitäessä Troippea, Troippe ei sitten yhtään tykkää kun Piia pitää sitä kiinni, Piia on niin paha :) Pysähtyy käsimerkillä ehkä inasen paremmin ja tdn käytän käsimerkkiä Troipelle. Troyalla on hieno tapa mennä maahan, pysähtyy ja menee tavallaan taaksepäin maahan.

Toisessa sessiossa otettiin seuraamista, jossa mun pitää muistaa palkata riittävän taakse ja sivulle (Piian vinkki jälleen... ja mä joudun treenaamaan ilman Piia kolme viikkoa!!, miten mä tulen toimeen, sniif, mutta hyvää lomaa Piia kuitenkin, kyllä me pärjätään :)), heti seuraaminen parani kummasti! Maahan menot erinomaiset. Tunarissa otettiin vähän etäisyyttä Piian pitäessä Troippea, no Troyahan sitten kuumeni ihan kivasti ja alkoi arpajaiset :) Otettiin uudelleen vähän rauhallisemmassa merkissä ja nyt melko hyvä (namit olivat väleissä). Sitten vielä tunarin noutoa, hyvin. Kaket erinomaisesti ja nyt vain treeni jatkukoon!

Lopuksi lenkille Marikan ja Piian kanssa, mentiin vähän harhaan siellä ja täällä, mutta kartalla oltiin koko ajan :)