Aamulla hakuiltiin Helin luona Saarikylillä. Troipen treenien teemaksi muodostui uudet maalimiehet ja itsenäinen etsintä... Eli tarkoituksena oli ottaa viisi maalimiestä ja kolmonen sekä nelonen hajun hajulla. Mutta suunnitelmat elävät aina välillä. Kaikilta maalimiehiltä ilmaisut. Etukulmat valmiina ja hyvin meni. Kolmoselle lähetin valmiina, mutta maalimies olikin mennyt väärään piiloon ja näin ollen Troya eteni melko paljon alueella löytäen maalimiehen vitospiilosta. Eli ihan sinnikkäästi Troippe etsii kunnes löytää :) Nelonen myös valmiina, tässä lähetin vähän liikaa etukulmaan kohden alueen kääntyessä eteenpäin. Täällä joutui myös etsimään kovasti, mutta hyvin löysi kuitenkin. Karkasi kolmoselle ja neloselle lähetyksissä, mutta vain ihan vähän. Tämä on positiivista, kun muistaa, että vähän aikaa sitten Troippe pysähteli lähetyksissä epävarmuuttaan! Troya on kyllä hyvä, kun ei ahdistu vieraista maalimiehistä tai maastoista mitään negatiivista. Tällä hetkellä hakuilut sujuvat varsin kivasti. Nyt pidetäänkin ainakin kaksi viikkoa taukoa hakuuttelusta.

llalla katsottiin FH-jäljen esineilmaisua Outin kanssa. Esineilmaisu opetetaan erikseen jäljeltä. Tavoitteena, että esine on koiran etutassujen välissä ja koira ei saa koskea esineeseen lainkaan. Troippe ei oikein alussa tajunnut mitä sen piti tehdä ja tästä johtuen haukkumista esiintyi :) Mutta alkoihan se ilmaisu sitten sujumaan. Otin vielä Outin session jälkeen itsekseni Piian kanssa esineilmaisua ja kyllä se oppii senkin melko nopsasti. Kiitos Outi jälleen!!

Jäätiin vielä Piian kanssa tottistelemaan Niihamaan. Ihanan mukavat treenit! Piian kanssa on kyllä ilo treenata. Rupsu otti paikallaolot kisamaisesti, nämä varsin mallikkaasti. Seuraaminen hyvää muutaman jalan tömistelyn jälkeen. Teemana askeleet ja nämä alkavat myös sujumaan. Idarissa seisomisessa pään vahvistusta naksulla. Hyvin. Luoksetulossa kokeiltiin norskioppeja ja nämä toimivat! Rupsu oli vauhdikas. Ruudussa lätkä, hyvin. Ohjattu erinomainen, vaikka kapuloita ei näkynyt lainkaan nurmikosta. Tunarissa ensin väärä, uudelleen ja nyt onnistui. Kaket todella hyvin.

Troippe otti kahdessa osassa. Ensin seuraamista, joka hyvää. Tämä remmiseuraamisena ja pikku pakote edistämisestä. Sitten luoksetuloa seisomisella. Nyt täytyy vain opettaa erittäin nopea pysähdys itseni peruuttaessa ja tämä ensin lyhyeltä matkalta ja sitten matkaa pidentäen. Ja täytyy muistaa pitää kriteeri riittävän tiukkana, jotta ei saa palkkaa huonoista pysähdyksistä. Nouto hetsaten, hyvin ja lisäsi vielä vauhtia mitä lähemmäksi minua tuli. Kaket erinomaisesti!! Merkki ja ruutu ihan ok. Nyt täytyy treenata nopeaa maahanmenoa, jotta saan ruudussa pysäytettyä. Alussa lyhyeltä matkalta ja sitten matkaa lisäten. Kriteerinä aina riittävän nopea maahanmeno. Lopuksi tunari, hyvin. Uudessa sessiossa paikallamakuu Ursulan ja Zorron kanssa. Tosi hyvä!