Voi mikä keli... TAves järjesti mölliPk-tottikset. No, me Troipen kanssa osallistuttiin BH-tottikseen! Hyvin meni, vaikka keli oli KAMALA! Lunta maassa ja vettä satoi koko ajan. Troippe aloitti liikkeillä. Seuraamisessa piti kontaktia ihan koko ajan ja henkilöryhmässäkin oli todella super. Nyt ei painanut, mutta edisti :( No, treenaaminen jatkuu... Jäävät erinomaiiset ja luoksetulo myös. Sivulle siirtymisessä jäi vähän vinoon. Paikalla makuussa oli kuin tatti ja nousi hyvin ylös! Maahan menoon tarvitsi kaksi käskyä, oli ihan muissa maailmoissa kun käskin ensimmäisen kerran maahan, viisaampi Sari olisi odottanut katsekontaktia ennen käskytystä... Tuomarin mielestä erinomainen suoritus! Nyt on hyvä mieli ja odotamme innolla tulevaa virallista BH-koetta, jännää!

Tämän jälkeen otin noudon hetsaten, hyvin. Luoksetuloa säädettiin Piian kanssa, kokeiltiin vähän takaisin ketjutusta, mutta osat eivät ole riittävän hyviä vielä. Eli eri osien vahvistusta jatketaan edelleen. Lopuksi otin seuraamista, joka kohtuullista.

Sitten jäljelle siis siihen lumihankeen... viisasta, ei kai, mutta kun olin päättänyt...

240 askelta ja joka askeleella nami. Meni hyvin, tosin kesti tovin, ennen kuin penne kykeni menemään kipolle maahan, kun maa oli niiiiiin märkä ja kylmä. Itse olin nyt parempi ohjastaja :)