Mä inhoan tätä kura-aikaa, taas saa suihkutella koiria vähän väliä. Tottistelunkin jälkeen olin kuin ravassa uitettu. Koirista puhumattakaan.

Kelistä huolimatta treenattiin Piian kanssa antaumuksella. Robban aloitti. Seuraaminen oli aikas huonoa, eli painaa ja ei halunnut istua (märkä maa). Eli nyt täytyy ihan järjestelmällisesti saada paikka taaemmas. Eli askel askeleelta edeten. No, nyt on kokemusta kun Troipen kanssa on tehty samaa jonkin aikaa. Luoksetulo suoraan, ok. Idarissa seisominen ja tässä pään vahvistaminen, erinomaisesti. Ruutuun meni ensin sivusta sisään, tokalla hienosti keskeltä. Sitten otin vielä ruudusta seuruuseen tulon, hyvin. Ohjattu hyvä, tosin kapulan tuontivauhti hieman hidas. Taitaa olla vähän kipeä, eli eilen liukastui pahasti pihassa kun leikki Troyan kanssa ja ontui illalla. Liukastelut ovat pahasta nivelrikkoiselle. Eli näkyi muissakin liikkeissä, tai sitten vain inhosi alustaa. Mene ja tiedä. Tunari oli todella hyvä, palkka puremattomuudesta. Kakeissa seisomaan nousu, hyvin. Nyt treenaan Rupsulla seuraamista, kääntymisiä sekä sivulletuloja. Ja muita liikkeitä treenataan normaaliin malliin, kun ei niissä ole paranneltavaa tällä hetkellä.

Troya oli hieno jälleen ja nyt oikein säädettiin Piian kanssa. Aloitin luoksetulolla, ensin lärppään iskeytyminen, hyvin. Tokalla pakenin ja käännyin vastaan ja Troya tuli hienosti eteen istumaan. Noudot myöskin vauhdikkaat. Tosin jää vähän liian kauas. Taidan tehdä tässäkin lärppään iskeytymisen lisäksi vastaan kääntymisiä paosta, saattaisi parantaa tilannetta. Ekalla tosin karkasi kapulalle, mutta seuraavissa malttoi odottaa lupaa. Otin myös yhden luovutuksen ja sivulle siirtymisen, hyvin. Lopuksi 2,5 minuuttia paikallaolossa. Tästä sivulle nosto ja vapautus pallolle. Nousee vähän hitaasti ja jää vajaaksi. Tätä täytyy treenata erikseen.

Sitten Troippe mammui muutaman minuutin ja sitten jatkettiin seuraamisella. Kokeiltiin kaikenlaista. Eli huomattiin, että seuraa todella hyvin 10 askelta, sitten valuu vähän eteen palaten kuitenkin pian oikeaan kohtaan. Otettiin monta yli 30 askeleen pätkää ja palkattiin kun oli korjannut edestä omaehtoisesti oikeaa paikkaan. Toimi todella hyvin, eli parani pätkä pätkältä. Jatkan näin eli lisään matkaa ja palkkausalkaa vasta noin 30 askeleen jälkeen ja aina lopussa tiheä palkkaus, eli nousee loppua kohden. Hyvin jaksoi seuraamista ja kontakti pysyi koko ajan. Jäävissä otettiin BH:n malliin. Eli ensin istuminen ja paluu viereen ja sen jälkeen maahan meno, josta luoksetulo. Ensin otin maahanmenosta paluun ja noston ylös (ei noussut hyvin), sitten otin uudesaan maahan menon ja siitä luoksetulon lärppään iskeytyen. Oli vähän ihmeissään, kun ei ole ennen tehty tätä. Nyt täytyy alkaa viikottain ottamaan BH-treenit, jotta saan sen kisavalmiiksi reilun kuukauden aikana. Mutta nyt mietin ensin ihan järkevästi, miten kokoan liikkeen osat valmiiksi liikkeiksi. Lopuksi tunari, jossa etäisyys kapuloille nyt 7 metriä, todella hienosti haisteli ja toi oikean. Vauhtikin oli jo parempi, mutta nyt alan naksuttelemaan kun on just ottanut kapulan ja siitä matkaa vähitellen. Hyvältä näyttää Troipen osaaminen tällä hetkellä, tästä on kiva jatkaa!