Nyt se vihdoinkin alkoi, siis kesäloma.

Launtaina treenattiin pikaisesti hakua. Otin Troyalla neljä maalimiestä valmiina ja meni ihan uskomattoman hyvin. Irtosi hyvin ja eteni suoraan läytäen maalimiehet hyvin. Viimeisellä meni maalimiehen taakse metsäautotielle (ei oltu tallattu sinne asti), ylitti siis itsenäisesti maastonmuutoksen. Etsi takana kuumeisesti ja lopulta löysi maalimiehen. Eli supertyytyväinen olen jälleen hakupenneen. Lauantai-ilta menikin terassi-iltaa viettäessä hakuryhmämme kanssa.

Sunnuntaina oltiin Tavesin viestipäivässä, jossa saatiin todella hyvä näkemys viestikokeen luonteesta. Aampäivällä oli teoriaa ja ruokailun jälkeen kokeiltiin koirilla viestiä. Troya odotetusti lähti Mikalta tosi vauhdilla mun luokse, mutta Mikalle meni olikin sitten vähän vaikeampaa :) Eli nyt voisi treenata Troya tarjoamaan meidän välillä juoksemista ja sitten vasta aloittaa varsinaiset viestiharjoitukset. Tosin tämän kesän keskityn pääasiallisesti hakuun ja jälkeen. Ensi kesänä on ehkä aika viestille, jos aikaa riittää. Kaikkea ei vain ehdi eikä kannata samanaikaisesti tehdä.

Tämän jälkeen otettiin pikaiset hakutreenit. Troyalla oli etukulmissa äijät piiloissa, otin nämä valmiina. Meni tosi kivasti. Sitten kolmonen valmiina, meni tosi kivasti noin 2 metrin päähän maalimiehestä ja käänty eteenpäin => ei löytänyt äijää. Lähetin uudestaan, lähti vinoon, annoin hetken etsiä ja kutsuin luokse ja lähetin uudelleen. Nyt toiseen suuntaan vinoon ja kutsuin luo ja uusi lähetys. Kävelin vähän lähemmäksi maalimistä ennen lähetystä. Nyt maalimies nousi mallikkaasti. Troyasta huomaa, että jos on tehnyt piston löytämättä, niin ei kovin helposti lähde suoraan uudelleen. Suoraan uudestaan lähtemistä tulee vahvistaa kävelemällä lähemmäs maalimiestä. Ja Troya varmastikin kestää myös kohta pois kutsumisenkin huonolta pistolta. Mutta nyt on hyvä, että lähtee valmiille äijille hyvin. Viimeiselle maalimiehelle lähti aluksi suoraan ja sitten kääntyi etukulmaa kohden, kutsuin vähän ja kävelin maalimiestä kohti => Troya korjasi suunnan ja eteni suoraan maalimiehelle. Etevä penne. Ja loppuleikeissä irtosi viimeinen kulmurikin eli nyt on hammaskalusto täysin vaihtunut :)