Tänään oli kiva päivä. Aamulla lähdin perunan nostoon Mahnalaan. Otin Robbanin ja Troyan mukaan ja Iita ja Zorro menivät äidille hoitoon. Perunan noston jälkeen paimensin Robbanin kanssa. Lampaat oli erittäin liikkuvaisia, mutta hyvin Robban pärjäsi niiden kanssa. Robban nautti kovasti. Sitten otin Troyalle esineruudun. Hienosti meni! Pojat olivat tallomassa mukana. Jätin yhden esineen takarajalle ja yhden keskelle ruutua. Troyan vauhti oli älyttömän kova. Juoksi suoraan taakse ja löysi esineen nopeasti ja toi esineen supernopeasti minulle. Uusi lähetys ja edelleen vauhti kova, vauhdista haistoi esineen ja toi sen nopeasti minulle. Todella hieno suoritus. Penne on taitava.

Mahnalasta siirryttiin Lamminpäähän treenaamaan Susannan ja Taiston kanssa. Aloitimme tottistelulla. Troya otti vauhtiluoksetulon sekä -noudon. Nämä hyvin. Istumiset vauhdikkaat. Seuraaminen todella hyvää. Lopuksi muutama eteenmeno kosketuskepillä. Nämä myös mainiot. Sitten Taisto tuli areenalle. Oli tosi kiva nähdä, että Taisto oli kehittynyt huimasti ja halusi tehdä Susannan kanssa töitä. Lopuksi Robban tuli kehiin. Aloitettiin paikalla istumisella, joka erinomainen. Seuraamisessa painoi, mutta lopussa seuraaminen oli oikein mallikasta. Pysähtymiset oli nyt ok. Täytyy nyt saada painaminen pois jo alusta asti. Luoksetulossa seisomisesta palkka. Tämä hyvä. Idarissa palkka istumisesta, ok. Ohjattu nouto oli todella hyvä. Tunari myös ja kaketkin onnistui! Robbanin kanssa on nykyään tosi kiva treenata. Juuri eilen mietiskelin ja tulin siihen tulokseen, että vaikka Robban on ollut vaikea ja sairas, niin olen todella tyytyväinen, että Robban on minulla. Robbanin kouluttaminen on opettanut niin paljon. Ja Robban on mukava persoona, varsinainen mister sunshine... (niin kuin Susanna sanoo).

Tämän jälkeen käytiin vielä yhdessä peltojäljellä. Troyan jäljellä oli 300 askelta nameja ja ehkä noin 50 askelta tyhjiä. Jäljesti todella kivasti. Troyan kanssa on kyllä nautinto tehdä ihan mitä vain. Sitten hain Iitan ja Zorron äidiltä ja käytiin vielä tunnin lenkillä. Ja sitten saunaan. Eli siis tosi kiva päivä oli!