Eilen tultiin mökille lumisateen saattelemana. Sunnuntaina vain lenkkeiltiin ja nautittiin lumesta! Tänään olikin sitten oikea harrastuspäivä. Ensin kahden tunnin lenkki auringon paisteessa. Saldona lukuisia valokuvia.

IIta poseeraa

1332806.jpg

1332807.jpg

Troya poseeraa

1332832.jpg

1332833.jpg

Zorro poseeraa

1332816.jpg

1332834.jpg

Robban ja koko kopla poseeraa

1332872.jpg

1332818.jpg

Sitten jäälle kokeilemaan valjakkohiihtoa… No, Troya oli sitä mieltä, että sukset ja monot syödään. Päätin, että tästä asiasta on oikeasti kiellettävä, sillä on aikas vaarallista meille molemmille.  Tästä seurauksena purema Sarin takapuolessa… Huah, no lopulta kun oli aikansa mielistellyt ja yrittänyt syödä suksia rupesi homma sujumaan. Lopuksi mentiin jo Zorro ja Troya molemmat vetojuhtina. Eiköhän se tästä ala sujumaan, tosin ei pennellä ainakaan vielä ole samanlaista voimaa vetämisessä kuin Zorrolla. Täytyy varmaan sitä vähän nostattaa edellä hiihtävällä koirakolla. Mutta katsotaan miten sujuu loppuviikosta J

Mikan kanssa otettiin ilmaisutreenit jäällä. Eli ilmaisut jokaiselta ja teemana sivulle nousu. Troipella on jo haju asiasta. Eiköhän se tästä pikkuhiljaa. Sitten vielä vähän tottista. Aloitettiin hetsausluloksetuloilla. Vähän oli jo puhti poissa, mutta muuten ihan ok. Otin yhden luoksetulon ihan normisti, tuli koko matkan samaa vauhtia, hyvä!! Noudoissa odotti hienosti lupaa noutokäskyyn ja palkkasin tästä. Näissä myös koko ajan vauhti sama. Seuraminen erinomaista kaikissa nopeuksissa ja käännöksetkin ok. Tosin juoksussa kaaduin ihan suorilta jaloilta jäähän. Onneksi en lyönyt päätä pahasti, vaarallista tämä tottistelu.  Jäävissä vahvistin seisomista ja lopuksi kaikkia sekaisin, hyvin. Sitten vielä yksi minuutin paikallamakuu, ok. Lopuksi kakeja vähäsen, ihan ok.

On ihana olla lomalla, kun voi vain olla ja tehdä mitä haluaa. Tavoitteena tämän viikon aikana olisi lukea Kaimion koirienkäyttäytymiskirja läpi. Kun arkena ei millään ehdi.