MestariZorro täytti 11 vuotta. Kyllä aika menee nopeasti, toivottavasti Zorro keikkuu matkassa mukana vielä vuosia. Lahjaksi Zortso sai kaikkea hyvää sillä seurauksella, että mahahan siitä meni sekaisin...

Ehkä paras lahja oli kuitenkin tottissessio ja kimppalenkki Porotuksen kanssa. Treenit olivat todella hyvät sekä Rupsun että Troipen osalta. Robban teki liikkeet kahdessa osassa. Paikallaistuminen ja -makuu, ok. Tunari erinomainen ja kaket myös! Tauon jälkeen hyppynouto, jossa kapula hukkui heinikkoon ja Robban todellakin joutui etsimään kapulaa, mutta löysi lopulta, ok. Luoksetulossa seisomisesta palkka, hyvin. Ohjattu todella hyvin. Idarissa palkka istumisesta + pää, hyvin tämäkin. Lopuksi vielä seuraamista, joka pelittää myös tällä hetkellä. Ja Rupsu oli tosi intona koko ajan.

Troippe otti kanssa kahdessa osassa. Ensin hyppy, joka erinomainen. Kaket olivat parhaat, mitä minun koirani ovat ikinä esittäneet. Oli ilmettä ja vauhtia, jee. Nouto oli myös mallikas, erinomainen eteen tulo. Tauon jälkeen seuraamista, jossa aluksi vähän innokas... parani pian kyllä. Muuten ok ja nyt käännökset erinomaiset. Eli huonot käännökset johtuvat liian vähäisestä vietikkyydestä. Maahan meno ok. Seisominen myös. Luoksetulossa palkkasin suoraan seisomisen jälkeen. Tässä vähän ennakoi pysähdystä. Troippe oli nyt hyvässä vireessä ja muutenkin teki mallikkaasti!

Zorro vähän puuhasteli Ursulan ja Veeran kanssa tottisareenalla, kivaa oli. Ja kyllä on papan luoksetuloissa voimaa iästä huolimatta :)

Tuli muuten mieleen, että Ihkalilla ja Zorrolla on melkein tasan kymmenen vuotta ikäeroa :)