Aamu alkoi kymmeneltä tokokisojen merkeissä. Aurinko porotti pilvettömältä taivaalta eli keli oli hieman lämmin Ropsulle. Kuumuudesta Robban suoriutui ihan kivasti ja sai ensimmäisen ykköstuloksensa ja samalla luokkavoiton. Pisteitä tuli vain 259.5, mutta ykköstuloksen saaminen tuntui älyttömän kivalta! Sen eteen on tehty paljon töitä ja se on onneksi kantanut hedelmää. Arvostelu oli tasapuolista ja melko tiukkaa. Paikalla istumisesta 10, oli paikallaan kuin patsas. Paikalla makuussa tuli hieman liikkeenohjaajan säätöä ja Robban meni jälleen maahan ennen kuin ketään käskytettiin, tästä 8. Seuraamisesta tykkäsin kovasti, oli tosi pitkä kaavio ja Robban piti kontaktin koko ajan. Yksi perusasento oli hidas. Tuomarin mielestä liian tiivistä, 8.5. Idari oli täydellinen, 10. Luoksetulon seisominen hidas, sekä perusasento vajaa, 8. Ruutu oli hieno, 10. Ohjatussa meni jälleen keskimmäiselle kapulalle, mutta sain ohjattua oikealle, pureskeli hieman, 7. Metallinouto oli hyvä, 9. Tunnistusnouto oli hyvä, mutta kirppu puri Ropsua kylkeen palautuksen aikana ja kapula piti pudottaa maahan, jotta voi purra kirppua. Nosti kapulan ylös, 6. Kakeissa jumittui hieman, 5.  Liikkeet tehtiin yksitellen, jolloin pääsi palkkaamaan jokaisen liikkeen jälkeen. Tämä oli hyvä, mutta aika väsyttävää oli koiralle myös mennä kehään 9 kertaa :) Mutta olin ihan tyytyväinen Robbaniin, seuraavat kisat on kuukauden kuluttua ja toivottavasti ongelmaliikkeet saadaan siihen mennessä korjattua!

585363.jpg

Robban kisojen jälkeen onnellisena :)

Tänään näin Iitankin pitkästä aikaa, kun tarjosin äidille äitienpäiväaterian. Iitalla oli ollut juoksut ja näin ollen pojat eivät Iitan sulotuoksuja päässeet nuuskimaan. Tosin Robban oli vielä sitä mieltä, että ihanalta tuo Iita vielä tuoksahtelee. Zorro taas järkevä ei välittänyt Iitasta laisinkaan. Iita joutui pestäväksi ja kyllä se on niin kultainen. Vastaan panematta se alistui kohtaloonsa ja antoi superkiltisti Sarin pestä itsensä.

585364.jpg

Tässä Iita kreppikiharana pesun jälkeen.

Troya leikki päivällä vesipaljussa ja kivaa oli kuten kuvista voi päätellä:

585367.jpg

585365.jpg

585371.jpg

Tämän jälkeen Troya lähti hakutreeneihin. Otin molemmat etukulmat valmiina. Vasemmalle nousi tosi hyvin rinteeseen ja löysi äijän. Oikealle lähti hyvin ja oli käynyt ihan maalimiehen vieressä, mutta ei ollut saanut hajua kun oli melko tyyntä. Kehuin kun Troya tuli "tyhjältä", otin askeleita kohti maalimiestä ja Troya lähti hyvin etsimään äijää. Tosin eteni siksakaten. Hyvin penne jaksoi etsiä ja lopulta olimme melko lähellä maalimiestä, mistä Troya lähti suoraan etenemään ja löysi äijän. Oli hyvä, että lopulta löysi äijän suoraan etenemisellä (tämä siis jälleen vahvistui) ja siksakaten äijää ei löytynyt! Kolmannen maalimiehen otin hajumielikuvalla ja tosi hyvin meni tämä. Lopuksi jälleen ruokailtiin ja leikittiin maalimiesten kanssa. Ja Troyalla oli ihanaa. Penne vaikuttaa kyllä sellaiselta, ettei se ihan pienestä litisty vaikka äijää ei ihan heti löydykään, hyvä näin.

Sitten otettiin esineruutu Susannan kanssa. Troya oli tallomassa mukana ja Susanna jätti kaksi esinettä taakse. Palattiin alueen etureunaan ja Troya lähti etsimään esinettä. Meni suoraan eteen ja löysi esineen, toi sen täysillä mulle ja luovutusasento oli hieno. Tähän oli hyvä lopettaa! Penne oli taas tänään loistavan ihana :)