Tämä viikko on mennyt yhdistysasioiden hoitamisessa, tosin sääkin oli alkuviikosta ihan kamala, joten koirulit sai vähän treenivapaata alkuviikon.

Torstaina otettiin kotipihatottistelua, kun maa oli jäätynyt.  Troippis aloitti ruudulla, tosi hyvin. Merkki, ok. Otin sitten vain vasemman kapulan hakua, kun tämä on vaikein Troipelle eli ajattelin vahvistaa tätä puolta nyt jonkin aikaa. Meni hyvin. Puun kierrolla otettiin stoppeja, jotka pelittävät hyvin. Edestä sivullesiirtyminen ilman pomppua, mutta loppuasento vähän vajaa. Tämä siis edelleen treenin alla. Seuraamisessa oli myös intoa, alussa vähän painoi ja edisti, mutta sitten seurasi todella upeasti. Istumiset olivat nyt nopsat, mutta sitten alkoi istumisen ja seisomisen välillä arpajaiset :) Liika vietti laskee henkistä kapasiteettia... Tunari meni tosi hienosti! Kakeissa itse olin jälleen typerä ja sain Troippiksen turhautumaan. Eli täytyy palkata kaikista onnistuneista ja tehdä treeneistä sellaiset, että ei epäonnistu liian usein. Eli kakejen treenaus täytyy nyt oikeasti järkiperäistää.

Rupsu aloitti merkillä, nämä hyviä. Sitten kapulan noutoa sivuilta, hyvät palautukset. Puun kierrolla stopit ja sivulletuloa, ok. Seuraaminen aluksi liian kiihkeää, oli vähän edessä. Mutta parani loppua kohden. Edelleen olen muistanut olla namiton. Idarissa kulmien vahvistus, ok ja lopuksi seisomisessa pään vahvistus, hyvin. Tunarikapulan kantoa ja pitoa otettiin, pääsi liian monta kertaa puremaan kapulaa eli mun täytyy palkata nopeammin. Tosin otan aina kapulan pois, kun puree. Lopuksi kakeja ja näissä seisomisen treenausta, ihan ok.