Tämä on tällaista vuoristorataa, siis treenailun jälkeiset tunnetilat! Treenattiin Piian ja Sinin kanssa tokoa. Paikalla oli vieras dobermannikin hyvänä häiriönä.

Robban meni jälleen tosi kivasti. Otin kaikki liikkeet, paikalla oloja lukuunottamatta. Ruudussa meinasi oikaista ruutuun käymättä merkin kautta :) Tämä johtui varmaan eilisen vaikeasta ruudun merkistä, jossa Robban tarjosi useita merkkejä lähestöltä. Nyt alan opettamaan, että minun rintamasuunnassa oleva merkki on se ainut oikea:) Kutsuin takaisin ja nyt osasi mennä oikealla merkille, itse ruutuun meno erinomainen. Ohjattu oli myös erinomainen. Tunari loistava ja tästä en palkannut. Tämän jälkeen kaket kisamaisesti ja tästä palkka. Eli vähän palkkaamattomuutta jälleen. Sitten seuraamista, joka ok. Idarissa otin vain seisomisen, ok. Luoksetulossa seisominen ja sitten läpijuoksu. Robban kyllä oletti, että kyseessä on läpijuoksu :) Mutta pysähtyi kuitenkin kohtuullisesti, vaikka oli tosi liukasta. Hyvä treenit jälleen.

Mutta Troippe oli UPEA tänään. Eli  kyllä se vaan koirassa näkyy niin selvästi, siis se oma fiilis! Otettiin kahdessa osassa. Ensin luoksetuloja (2 kpl), näissä sai tulla palloon kiinni. Laskin pallon esiin vasta kun oli melko lähellä. Nyt ei hidasta lainkaan! Hieno homma. Noudossa sama juttu. Hyvin. Seuraaminenkin erittäin hyvää, nyt on oikeassa paikassa! Otin jopa 18 askelta ilman palkkaa.

Toisessa sessiossa istumista jäävänä. Ensin vain nopeutta, sitten aikaa ja lopuksi liikkeen omaisesti. Todella nopeat ja hyvät istumiset. Lopuksi paikalla makuuta häiriöissä. Ensin  minuutti ja sitten 2 minuuttia. Pysyi tosi hyvin ja oli oikeassa mielentilassa. Palasin molemmissa Troyan viereen ja heitin pallon eteen palkaksi. Tosi hyvä fiilis jäi itselle treenien jälkeen!

 

Ja Zorro pääsi puuhastelemaan kun rakennettiin kehää. Teki vähän ruutua ja luoksetuloa, oli kivaa jälleen!