Ihanaa, on ollut kaksi poikkeuksellista vapaa päivää. Koirulit ovat päässeet tästä myös "nauttimaan".

Maanantaina otin tottista ensin omassa pihassa. Troya treenasi ruutua, merkkiä ja ohjattua. Ruutu ei oikein edennyt. Pyrkii todella vahvasti ruudun vasempaan takanurkkaan. Merkki sujui melko hyvin. Ohjattu lätkillä meni myös mallikkaasti. Robban otti hyppynoudon, joka erittäin hyvä. Suora luoksetulo, ok. Pysäytykset puun kierrolla, ok. Merkkiä otettiin myös, joka sujui hyvin. Lopuksi seuraamista, jossa ei nyt painanut, mutta oli hieman löysä kääntymisissä. Vahvistin näitä lopuksi. Zorro kävi vähän seuraamassa.

Iltapäivällä treenattiin jälleen tokoryhmän kanssa. Paikalla istuminen oli 2,5 minuttia, sujui tosi hyvin. Paikalla makuu otettiin kanssa kisamaisesti ja nyt Rupsu ei enää välitä viereisten maahan käskyistä. Tämä liike siis hyvin myös. Seuraaminen oli hyvää. Luoksetulossa vahvistin paikalla pysymistä, hyvin. Sitten palkka seisomisesta, ok. Idarissa palkka istumisesta. Ruudussa palkka ruudussa pysymisestä, erinomainen. Ohjatussa meinasi monta kertaa mennä keskimmäiselle kapulalle. Sain lopulta onnistumaan. Tunari nameilla, sujui hyvin. Kakeissa nousi hyvin seisomaan. Hyvät treenit Ropsulla! Troya aloitti eteenmenolla, joka tosi nopea!! Nouto pk-kapulalla, palkkaus vauhdista, hyvin. Luoksetulo avustajan pitäessä Troyaa, palkka vauhdista, hyvin tämäkin. Kaikki liikkeet olivat voimakkaita, niin kuin pk:ssa pitääkin olla :) Lopuksi katsottiin Piian kanssa ruutua ja nyt päätettiin, että vahvistan keskustaa lätkällä ja samalla opetan up-käskyyn reagoimista. Ihan viimeiseksi seurautin Troyaa henkilöryhmässä (ihmiset kyykyssä), muuten ihan hyvä, mutta Troya antoi pusun Sinille...  

Tiistaina käytiin Niihamassa tokoilemassa. Robban otti seuraamista, joka hyvää edelleen. Suora luoksetulo, vauhdikas. Ruutu, erinomainen, palkka ruutuun menemisestä. Ohjattu hyvin. Tosin palautusvauhti hieman vauhditon, tätä täytyy vahvistaa. Kakeissa teki vaihdot erinomaisesti. troya aloitti jälleen eteenmenolla, joka hyvä. Noudossa otin eteen asti, tuli lujaa eteen asti ja lähelle. Luoksetulossa palkkasin vauhdista, avustaja piti koiraa. Lopuksi ruutua lätkällä läheltä, toimi hyvin. Jatkan siis näin. Sitten vielä vähän seuraamista namilla, joka mallikasta.

Sitten tästä menimme Jennyn kanssa suoraan esineruutuilemaan. Ruutu ei sujunut suunnitelmien mukaan. Ruutu oli tallottu kun toin Troyan ruutuun. Jenny vei esineitä ruutuun.. Ensimmäisen haki hyvin ja ei juuttunut tallauksiin. Kakkos- ja kolmosesinneen Jenny vei samalla kertaa. tokan esineen haki hyvn, mutta kolmosta hakiessa juuttui jälleen tallauksiin. Todella sinnikkäästi etsi ja lopulta löysikin. Mun täytyy nyt oikein miettiä tota ruutua!