Jälleen perinteiset oman ryhmän häiriötokottelua. Robban otti seuraamista, jossa hidas aikas huonoa. Ja yllätys, yllätys, en ole juuri treenannut tätä. Eli tehokuuri nyt hitaan seuraamisen suhteen. Idarissa otin istumisen ja seisomisen vahvistusta kera pään. Hyvin, mutta kulmissa hukkasi kontaktia. Tätä treenataan tulevissa treeneissä. Luoksetulo läpijuoksuna, hyvin. Tunari erinomainen! Lopuksi kaket, jossa tulee eteen seiso-istuvaihdoksessa. Tämä mietintämyssyyn.

Troipen kanssa otettiin ensin luoksetuloa ja noutoa. Luoksetulo piilon kierrolla, erinomainen. Sitten yksi kehumisen kera ja tämäkin varsin mallikas. Noudot hieman voimattomia, eli näissä paljon suoraa palkkaa. Tai oikeastaan niin kauan, että on riittävän voimakas.

Seuraava sessio alkoi seuraamisella kerä henkilöryhmän. Erinomaisesti. Eli henkilöryhmä ei haittaa penneä lainkaan. Muutenkin seuraaminen ihan mallikasta. Sitten vielä jääviä, jotka sujuivat ongelmitta tällä kertaa.

Lopuksi paikalla makuuta, jossa ensin minutti ja sitten 4 minuuttia. Jari ja Touho järjestivät kunnon häiriöitä, kun lelut ja noutokapulat lentelivät 20 metrin päässä... Hyvin penne kesti häiriöt. Nousi hienosti myös ylös sivulle!

Zorro leikki vähän merkiltä toiselle kirmaamista, oli kivaa meillä molemmilla.