Aamulla aloitettiin Helin kanssa treenailut. Kurtsale otti hakua. Otetiin hajunhakuna tallatulla alueella, kun ei juuri tuullutkaan ja kai sitä voisi pikkuhiljaa edetäkin. Ensimmäinen oli 50 metrissä ja kivasti Kurt sinne eteni, mutta Helin menojälki vähän houkutteli... Toiselle ei oikein muistanut missä oli ja siksakkasi ja jouduin etenemään itse kohti maalimiestä, mutta sitten Kurt muisti missä Heli on! Kolmonen otettiin helpompaan paikkaan ja noin 30 metrin etäisyyteen. Tänne meni superisti! Eli jatkan tähän tapaan huomenna. Ehkä ensin vähän lähemmäksi ja sitten matkaa pikkuhiljaa, kuitenkin niin, että onnistuisi. Mutta nyt oli halu löytää ja ei huimannut yhtään!

Robban teki tottista. Ohjattu superisti, tunari hienosti, kakeissa pelkkä seisomaan nosta ja lentonami, hyvin. Luoksetulo kisamaisesti, hyvin. Vähän törmäsi sivulle tulossa. Otin vielä maasta sivulle ja nyt hyvin. Idarissa vahvistin ennakoimattumuutta, hyvin. Ja lopuksi palkka vielä hyvästä kulmaseuraamisesta. Idarin jälkeen kakeissa istumista, jumitti Päättämätön. Tätä usemman kerran ja alkoihan se istuminen sieltä löytyä. Nyt en enää pitkältä matkalla hio tekniikkaa, vaan onnistumisia ja lyhyeltä matkalta tekniikkatreenejä!

Kurt teki lelullaleikkimistä, niin että hinasin remmillä luokse ja leikin lelulla, kuitenkin niin, että Kurt sai pitää lelun kokoajan. Sillä muuten Kurt jää jumittamaan lelun kanssa... Kaksi luoksetuloa ja palkka nopeasta lähdöstä, hyvin. Lopuksi vielä kosketuskeppiä ja maahanmenon tarjoamista. Tämän jälkeen leikkituokio Jolyn kanssa. 

Ihan viimeiseksi tein jäljen ja oli aikas läkähdyttävää Kurtin mielestä, mutta hyvin jaksoi jäljestää!

Tämän jälkeen koko kopla uimaan - Sari. Tässä kuvia Kurtsasta, joka on siis uskaltautunut kokeilemaan vesipetona oloa Nauru

1245849991_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ja mikä ihana vesilelu!