Kiitos Piia ja Jari, meillä oli niin mukavaa ja tehokasta! Ennen tottisteluja kävin ajamassa jäljen nro 138. Tein piiitkän suoran, jossa oli 2 esinettä ja melko paljon jälleen tyhjiä. Viettiä oli kivasti. Muutama harhan tarkastuskin mahtui matkaan mukaan. Hyvin meni jälleen. Jutskasin Outin kanssa ja saattaapi olla, että Troippe pääsee talvitauolle pian. Jälki menee nyt niin hyvin, että tauko on varmasti meille molemmille ansaittu :) Kiitos Outi jälleen erinomaisesta ja mukavasta opastuksesta kauden aikana.

Jäljeltä suoraan tottistelemaan. Troippe aloitti paikallamakuulla, hyvin meni maahan, tästä heti palkka! Sinkoilin itse piilosta aina kurkkimaan ja hyvässä mielentilassa Troippis makasi. Sitten otettiin palkatta AVO-liikkeet kakeihin asti. Seuraaminen melko hyvää, tosin juoksussa vähän edisti. Tähän täytyy puuttua, muutenkin täytyy laittaa seuraamista vähän tiukempaan pakettiin. Maahanmeno ja seisominen hyvin. Luoksetulossa stoppi vähän hidas ja lopputulovauhti olisi saanut olla nopsempi. Mutta tämä liike onkin ihan kesken. Opetan sen talvella ihan oikeasti :) Kaket mainiot!! Hyppykin ihan ok. ELi hyvillä mielin loppukuun kisoihin suunnataan.

Rupsu otti kahdessa osassa. Ensin paikallaistuminen, hienosti. Paikallamakuu ok. Tunari erittäin mallikas. Kaket myös! Nyt kakeissa alkuhetsausta täytyy jättää pois, mutta nyt tekee hyvällä vireellä asiaa. Ohjattu erinomainen! Luoksetulossa seisomisesta palkka, hyvin. Toisessa sessiossa ruutu, hyvin. Idari seisomisen vahvistus, hyvin. Seuraaminen koiralta hyvin, Sarin askeleet vähän ontuivat... Rupsu oli hyvä!!

Troippis otti A-estettä ja vau! Ensin loivempaa ja todella hyvällä tyylillä suorittaa esteen eli hyppää tavallaan harjan yli pudoten esteeseen ja tästä vasta hyppää alas. Turvallinen tapa ja näyttävä. Troipelle saa varmastikin aikas näyttävät estehypyt :) Kokeiltiin myös jyrkällä A:lla. Hyvin tämäkin. Loivalla otettiin sekä meno- että tulohyppy. Jyrkällä vain meno. Onpa ihanaa treenata pitkästä aikaa PK-liikkeitäkin.

Lopuksi vielä Oja-Myyrät ry.n metsälenkille... Troippe on presidentti ja Ihku on ehdottamasti kunniajäsen. Niin hyvin kuraojissa koissut viihtyivät...