Aamu aloitettiin tottistelulla. Troippe aloitti ja teemana jälleen mikäs muukaan kuin luoksetulo läheltä. Onnistui ihan kivasti kahden pallon leikkinä. Eli eiköhän tämä tästä ala luonnistumaan. Täytyy vain muistaa, että uuden mielentilan kehittämiseen menee vähän aikaa. Jäävät olivat todella hyvät. Seuraamisessa otettiin juoksua, tämä superhyvää, vaikka oli ensimmäinen kerta kun harjoiteltiin. Sitten vielä käännöksiä, nämä hyvin kanssa. Tosin vasemmalle käännökset vaativat vähän hiomista. Lopuksi paikallamakuuta 2 minuuttia. Hyvin, otin ensimmäisen  kerran sivulle nostoa, ei tajunnut :) Tätä sitten treenattiin ja alkoihan se sujua.

Robban oli full of energy :) Otin kapulan sivulle tuontia eri kulmista ja nämä erinomaiset ja VAUHDIKKAAT. Sitten puun kierrolla luoksetulon pysähdykset, hyvin.

Zorro pääsi noutamaan ja tämä on kyllä Zorron mielestä parasta mitä voi pieni bordecollie tehdä.

Iltapäivällä otin luoksetuloa läheltä Mikan pitäessä Troyaa pannasta ja hetsasin lärpällä oikein kunnolla penneä ja siitä eteen istumiseen tulo. Näitä 8 kpl. Olivat jo vauhdikkaampia ja siellä oli muutama helmikin joukossa :) Näitä otan nyt viikon verran ja tavoitteena siis vain VAUHTI ja VARMUUS.