Tehtiin Mikan kanssa pikaiset ilmaisutreenit ja nyt alan treenaamaan rullailmaisua avonaisessa metsässä.  Tähän en vielä yhdistä etsimistä, vaan Troippe näki maalimiehet ennen niiden piiloutumista. Ensimmäinen ja toinen mm olivat pressun alla. Troya otti hyvin rullan ja toi mallikkaasti mulle. Tosin kun ei ihan avoimesta metsästä ollut kyse, niin penne ei ihan kääntynyt eteenpäin, vaan palasi samoja jälkiä kuin meni. Itse siirryin kuitenkin eteenpäin eli pennen piti kuitenkin tulla minun luokse. Osasi kuitenkin tosi hyvin lähteä näytölle, vaikka lähetyspaikka oli siis eri kuin pistolle lähetyspaikka. Kolmas maalimies oli piilossa (kaksi piiloa vierekkäin), tässä joutui vähän etsimään kunnolla, kun luuli, että mm ei ole kummassakaan piilossa vaan tietenkin niiden takana :) Huomaa, kun ottaa näköapuja niin kuumuu, ja nenä ei ole enää yhtä hyvin menossa mukana kuin normaalisti. Täytyy funtsia kuinka seuraavat treenit kannattaisi tehdä.Viimeinen mm oli piilon takana pressun alla, tämä ihan hyvin. Tosin piiloilla menee aika herkästi metsässä maahan, ja tietenkin rullan päälle. Eli Mika joutui vähän auttamaan, jotta rulla löytyi. Hyvin kuitenkin ottaa rullan ja tuo sen minulle kunhan vain ensin löytää sen :) Kolmannella näytöllä pudotti rullan mun jalkoihin, tai siis se putosi Troyan suusta. Odotin ja nosti itse suuhun ja sitten irrotuskomento ja lupa näytölle. Tässä muuten onnistuin vielä astumaan näyttöliinan päälle. Penne pysähtyi katsomaan, että mitä tapahtui. Mutta kun kiristin liinaa niin kirmasi onnellisesti eteenpäin. Hyvä, että kestää näyttökommelluksia ja näitäkin on hyvä treenata etukäteen.

Zorro otti kanssa kaksi tyhjää ja äijän. Zorrosta oli ihkua!

Kotipihassa otin tottista Robbanilla ja Troipella. Troya aloitti edestä sivulle tulemisella ja huomasin että seuraa mun kättä (eli kun siirrän käden sivulle, niin penne tulee hienosti sivulle, mutta kun pidän kädet edessä niin ei osaakaan tulla sivulle yhtä hienosti). Eli nyt täytyy opettaa kädestä pois ja myös täytyy opettaa, että malttaa odottaa edessä sivulle-käskyä. Ja ei osaa takapäätänsäkään kunnolla hallita, eli tämä asia tulee työn alle ensi sessiossa :) Seuraaminen oli mallikasta. Perusasennosta maahan meno, erinomaisia. Maahan menot myös seuraamisesta hyvät. Lopuksi luoksetuloa, ensimmäisessä hidasteli, tokassa ja kolmannessa tuli tosi vauhdikkaasti loppuun asti. Eli varmuutta vain lisää. Iltaruualla tunari, Mika hajusti vieraat ja oli pennelle vähän vaikea, mutta toi oikean.

Robban otti seuraamisessa oikealle käännöksiä pysähdyksin ja juoksusta pysähtymistä. Nämä paranivat kummasti, jatkan samaan malliin. Lopuksi kakejen seiso-istu-vaihdoksia, nämä hyvin.