Ja ei kun treenaamaan kun on mahdollisuus :) Robban lomaili totaalisesti mökillä ja nyt aloitettiin tokottelu, sillä kisat on viikon kuluttua. Treenattiin ihan kaksisteen ilman liikkeenohjaajaa. Aloitetiin seuraamisella, jossa vahvistin juoksemisessa seuraamista. Pientä hiomista seuraamisessa kyllä vielä on, mutta sen voi ottaa talviharjoittelun aiheeksi. Idari meni tosi hyvin. Palkkasin vasta liikkeen lopuksi. Luoksetulossa otin seisomisen ja maahanmenon. Palkkasin maahanmenosta. Pysähdykset oli tosi makeat! Meni hienosti ruutuun. Kutsuin vaikeammalta puolelta luokse ja meinasi tulla väärälle puolelle seuraamaan, mutta korjasi viime tipassa :) Ohjattu meni hyvin ja kaket myös. Eli oikein onnistuneet treenit Ropsun kanssa. Ropsu treenaa nyt sunnuntaina ja maanantaina jonka jälkeen onkin tekemättömyystynnyriä. Että tokoilu maistuu sitten sunnuntaina.

Troya aloitti seuraamisella, mutta voi kuinka nuo ihanat merkit ja ruudut maagisesti vetivät penneä puoleensa... Sain pennen kuitenkin seuraamaan kivasti, jonka jälkeen vasta oli näiden merkki-ihanuuksien vuoro. Saa todellakin olla tarkkana, että Troyasta ei tule merkkihullua :) Eli saa kyllä seuruutella aikansa merkkien seassa ennen hupiliikkeitä. Seuraamisessa paikka on nyt melko hyvä. Sitten otetiin ruutua, joka oli valmiina ilman lätkää. Hyvin penne ruutuun juoksi. Otin jälleen liian monta toistoa ja viimeisten kohdalla tuli jo ei toivottuja suorituksia. Meni jopa sivusta sisään kaksi kertaa, en tietenkään palkannut näistä. Nyt täytyy laittaa jäitä hattuun ja ottaa ruutua lähempää ja niin, että menee keskeltä kunnolla sisään ja sitten vasta ottaa matkaa. Ja matka ei kyllä ole Troyalle ongelma. Eli pohjat kuntoon ensin. Sitten kokeilin merkkiä, joka meni hyvin. Ihmeellinen penne kun ei edes sekoittanut merkkiä ja ruutua. Sitten otin noutoa Pk-kapulalla. Hyvin odotti sivulla lupaa noutamiseen. Noudot oli vauhdikkaat ja toi hyvin eteen kapulan. Nopeutin palautusta juoksemalla karkuun Troyan tullessa kohti minua. Luoksetulossa sama juttu. Oli ihan ok.

Kotipihassa Robban otti hyppynoudon, joka sujui hyvin. Troya jatkoi tunarilla, joka sujui hyivn. Nyt en ollut hajustanut kapulaa lihapullalla, tosin oli sama kapula, jota käytettiin aamulla. Hajua siis oli kapulassa, mutta ei yhtä voimakkaana. Tunarin jälkeen muutama hyppy, joka hieman ontui. Lopussa onnistuivat kuitenkin hyvin. Sitten jääviä, jotka alkaa hahmottua pikku hiljaa. Otin niitä jopa sekaisen ja 80 prosenttia onnistui. Lopuksi hieman kakeja ja paikalla istumista. Hyvin penne jaksoi, vaikka treenasin liikaa. Mutta kun ei malttanut, kun oli pitkästä aikaa kentät käytössä. Nyt täytyy suunnitella mitä tokoasioita tulevalla viikolla treenataan.