Tokoteltiin Niihamassa. Robban aloitti ruudulla, joka meni hyvin. Luoksetulossa otin läpijuoksuna, hyvin tämäkin. Troya aloitti myös ruudulla, jossa jää nyt toisinaan liian eteen, näistä en tietenkään palkkaa, vaan lähetän uudelleen ja palkka kun oikeassa kohdassa ruutua. Mutta suurin osa onnistui hyvin. Merkkiä otin erikseen, meni tosi hyvin. Tämän jälkeen otin merkiltä ohjatun kapuloille menoa molempiin suuntiin, tosi hyvin. Lopuksi vielä lähetys merkille, ok.

Piian saavuttua paikalle otin Troylla vielä stoppeja kierrolla ja eteen sekä sivulle tuloa. Stopit hyviä, mutta sivulle tulossa jää vajaaksi ja toisinaan pomppaa, nyt täytyy oma kroppa saada stabiiliksi. Mutta melko hyviä siis.

Rupsu otti ohjattua, jossa palkka merkiltä ja sitten uudelleen koko liike. Tämä liike on aikas bueno. Tunari menikin sitten ihan pieleen. Robbanilla ei kannata ottaa hangessa, jotenkin kun ei näe kapuloita, niin nenä unohtuu ja jotenkin tuntuu, ettei koirat edes haista hangessa kovin hyvin. Eli Rupsu toi 2 kertaa väärän kapulan ja lopulta toi oman. Itse vähän hermostuin ja tätä ei saisi tapahtua Rupsun kanssa koskaan, plääh! Päätettiin Piian kanssa, että Rupsulla ei oteta tunaria hangessa enää ikinä. Kakeissa tulee eteen seisomisesta istumisessa, eli tässä pitää saada seisomisessa painopiste taaemmas eli lähitreeniä ja luopumistreeniä! Seuraamista otettiin kisamaisesta ja oli kamalaa, änki ja punki. Ja sen takia, kun mulla ei ollut nameja kädessä, niin  kuin viimeiset puoli vuotta. Miten sitä ihminen voi tehdä tällaisen kardinaalivirheen.... No, nyt uudestaa seuraamisen kimppuun, mutta ilman nameja kädessä. Kun sen näin saa toimimaan, niin toimii sitten kisoissakin. Idaria oli hyvä, otettiin jälleen ennakoimisen poistoa.

Troippis otti seuraamista, joka tosi hyvää. Istumiset edelleen hitaita ja rupesin vähän hetsaamaan ja kas kummaa ne nopeutui... Sitten jääviä sekaisin, hyvin. Tunarissa toi väärän, yritti kovasti haistella, mutta ei löytänyt oikeaa. Tai otti ensin väärän, toi vähän matkaa ja pudotti ja haki oikean. Toisella kerralla toi sitten vissiiin oikean. Eli lumella vain helppoja tunaritreenejä! Kapulan palautusvauhti oli hyvä! Lopuksi kakeja ja nyt opetettiin luopumista ja kas kummaa, alkoi sujua, tusen tack Piia!! Oli meinaan alkukakejen treenaus vähän kaoottista... mutta mulla onkin kakeahdistus ikuisesti.

Lopuksi vielä lenkille omien koissujen kanssa.