Tänään treenattiin Niihamassa ja saatiin oikein paljon häiriötä. Paikalla oli kaksi suojeluryhmääkin. Aloitin ruutujen ja juttujen rakentamisella ja Zorro pääsi hieman tottistelemaan. Sitten otin Troyan areenalle. Otin aluksi seuraamista, oli hieman liian tiivistä ja edisti. Täytyy opetella millä saan laskettua Troyaa ennen seuraamista, jotta kisoissa osaan saada sen oikeaan viretilaan. Sillä kun kisat yleensä alkaa seuraamisella, niin olisi tiedettävä mistä vivusta vetää ennen aloitusta. Kontakti oli erinomainen. Istumiset hyvät ja luoksetulot ok. Tosin muutaman kerran tuli perään ennen kutsua, vein vain takaisin ja palkkasin odottamisesta. Robban aloitti ilman liikkeenohjaajaa. Otin ruudun ensiksi. Meni tosi vauhdikkaasti ja hyvin. Oli lätkä ruudussa ja hyvin meni riittävän syvälle ruutuun. Ohjattu meni todella kivasti. Otin molemmat suunnat ja palkkasin paluuvauhdista. Idarissa teki hyvät pysähdykset, palkkasin maahan menosta. Luoksetulossa sain jo liikkeenohjaajan. Palkkasin seisomisesta, joka oli super! Meinasi varastaa luoksetulossa, käskin maahan ja kutsuin luokse. Jätin uudelleen maahan ja palkkasin paikalla olosta liikkeenohjaajan käskyn jälkeen. Nyt ei reagoinut käskytykseen. Tunarissa oli namit oikean vieressä. Haisteli hyvin ja toi oikean kapulan, eikä purrut kapulaa lainkaan! Lopuksi kaket, joissa ei tahtonut ekalla nousta istumaan. Muuten mallikkaat. Nyt täytyy palkata maasta istumisesta.

Troya tuli uudelleen kun muut treenasivat omia koiriaan eli sain häiriöitä. Aloitin luoksetuloílla, jotka olivat erinomaiset. Nyt tulee aikas kovaa ihan eteen asti! Seuraamista otin nameilla ja pallolla. Nyt oli jälleen erinomaista eli oli päässyt purkamaan vähän itseään ennen seuraamista... Otin muutaman noudon, nämä hyvät. Lopuksi paikalla oloa. Otin kaksi kertaa minuutin verran, olin näkösällä ja palkkasin pallolla kun oli hyvin. Oli todella skarppina minuun, ei välittänyt häiriöistä mitään. Taidan alkaa kouluttamaan paikalla oloa vietikkäässä mielentilassa, ei lösähdä lonkka-asentoon. Ja PK:ssa täytyy olla valpas paikalla olo. Ihan hyvät treenit, nyt vain täytyy saada tuohon seuraamisen viettiasiaan jokin selkeys :)

Iltaruualla otin tunnarin, joka meni hyvin. Oikean vieressä oli nameja ja vieressä oli iso kasa kapuloita. Hyvin löysi ja malttoi tuoda oman. Lopuksi vielä seisomista kakeissa. Ihan ok, alkaa hokaamaan että etujalat eivät saa pompata taakse ja voi odottaa myös seisomassa.