Olipas mukava viikonloppu. Olin talkoilemassa Tampereen KV-näyttelyssä pe, la ja su. Oli yllättävän mukavaa, näin paljon tuttuja ja oli mukavaa talkooseuraa! Mutta talkoilusta huolimatta ehdin tokoilla koiruleiden kanssa myös.

Troippe treenasi launtaina kaksi kertaa omassa pihassa ja sunnuntaina kerran. Sunnuntaina treenattiin tämän lisäksi myös maneesilla ja kerta oli talvikauden viimeinen. Eli ensi syksynä vasta maneesílle uudestaan :(

Treenit sujuivat vaihtelevasti. Seuraamisessa olen jälleen ahnehtinut liikaa, mutta sunnuntaina sujui hyvin jälleen, kun palkkasin tiheämmin. Jäävät menivät ihan kivasti, tosin maneesilla oli jo ihan poikki kun otin jääviä ja istuminen oli kateissa. Luoksetuloja olen ottanut läheltä ja tästä sivulle siirtymisiä, nämä sujuu. Noudossa sama juttu ja tämäkin sujuu kivasti. Maneesilla otin luoksetuloja ja noutoja ihan oikeasti ja en ollut ihan tyytyväinen. Nyt en enää taida ottaa poispäin kääntymistä ja takaisin kääntymistä, ei tunnu sopivan. Eli otan pakenemisia ja näistä suoraa palkkaa ja ihan normaaleja luoksetuloja. Tosin kokeilin äänellä vauhdin nostattamista ja tuntui toimivan, tätä kokeilen. Paikallamakuuta vaihtelevilla ajoille, maneesilla 4 minuuttia, hyvin. Maasta sivullenousuja otin myös, hyvin!

Robban on treenannut seuraamista ja sivulle tuloa, alkaa sujua. Eli paikka siirtynyt kivasti taakse päin. Maneesilla treenasin seuraamista tiheällä palkkauksella. Luoksetulossa seisomisesta palkka. Sitten tunariin asti palkatta ja Jari liikkurina. Liikkeet menivät todella kivasti!! Lopuksi vielä kakeja, liikkui seisomisesta istumisessa vähän eteenpäin :( Tätä täytyy hioa.