Robban aloitti ja teki tosi hyvät treenit. Istuminen ok. Paikallamakuussa vähän ennakoi liikkurin käskytystä eli tätä pitää treenata. Seuraamisessa otettiin juoksussa kulmia ja niiden parantamista. Hyvin. Idarissa istumisesta palkka ja nyt meni superisti. Luoksetulossa ensin läpijuoksu, hyvin ei ennakoinut lainkaan! Sitten uudestaan ja seisomisesta palkka ja sitten vielä maahanmenosta palkka. Hyvin nämä molemmat. Ruutu kisamaisesti, hyvin ja meni nyt hienosti keskelle. Tämä palkkaamatta, kuin myös ohjattu, joka hieno myös. Tunarísta palkka ja tänään ei kapulaa edes purtu :) Hyvin ja tästä palkka. Lopuksi kakeissa istumaan nousu ja tästä palkka. Hyvä, hyvä Rupsu!

Sitten Troippeliini! Otin yhdessä osassa tällä kertaa. Aloitus luoksetulolla, jotka hyvät, otin myös eteen ja tässä jäi vähän kauas, mutta ei hidastanut pahasti. Noudot hyvät, sai "karata" kapulalle joka kerta. Seuraaminen oli mallikasta, kestää 40 askelta hyvinkin. Paikallamakuu 2 minuuttia, hyvin ! Lopuksi jääviä sekaisin ja onnistui 80 % mukaan eli edistystä havaittavissa.

Treenien jälkeen otin vähän tottista vielä kotipihassa. Hinkutin eteentuloa ja luulenpa, että mun täytyy ottaa namilla sitä lähelle tulemista, jotenkin jää väijymään lelua, eikä tule riittävän lähelle. Luulen, että myös saalisvietin takia hidastelee luoksetulossa muutenkin. Eli nyt pysyn itse ja lelut pysyvät myös paikallaan :) Täytyy Tinin kanssa katsoa tätä läheltä kovaa tuloa oikein kunnolla funtsien, kun oikeasti oikotietä onneen ei ole (tai mä en ole sitä ainakaan löytänyt vielä...), eli asia täytyy vain OPETTAA pennelle ja jotenkin siihen saada läheltäkin vauhti. Sitten jälleen seuraamista ja jääviä, hyvin. Mutta hyvät treenit oli nämäkin.