Huh, huhSilmänisku Olipas viikonloppu. Treenattiin omalla pikkuporukalla vähän kaikkea la-su. Lauantai aloitettiin hakuilulla, oli todella erilainen ja haastava maasto. Troippis otti 6 äijää. Muuten hyvin, mutta nyt täytyy alkaa puuttumaan tuohon eteenpäin kääntymiseen. Eli työskentelee toisinaan liian voimakkaasti eteenpäin. Yhdellä pistolla tein korjauksen ja hyvin kesti! Hakuilun jälkeen esineruutu kisamaisesti. Troippis meni hienosti suoraan ja löysi 3 esinettä mallikkaasti!

Ruokailun jälkeen siirryttiin tottistelemaan kaatosateessaPäättämätön. Rupsu teki hienosti sateesta huolimatta. Otettiin kaikki liikkeet. Ohjatussa meinasi mennä keskimmäiselle kapulalle, mutta sanoi seis ja oma-aloitteisesti Rubert korjasi omalle kapulalle, on se vaan niin viisas eläin! Ruudussa ei erottanut punaisia merkkejä vihreästä nurmikosta, mutta lopulta ruutu kuitenkin löytyi. Otin kolme liikettä palkatta ja muista palkkaukset. Hyvin. Troippis otti paikallamakuuta, a la PK, hyvin. Seuraamista hiottiin ja ihan ok. Kaikki ihan ok muutenkin.

Tämän jälkeen peltojäljelle. Troippikselle M-mallinen ja 3 esinettä. Pituus varmaan noin 700 askelta. Meni kuin juna, todella hienosti!

Sunnuntaina aloitettiin tottistelulla. Rupsu meni jälleen kivasti, seuraamisessa pitää saada vähän taaemmas paikkaa, muuten ok. Ruudussa laitan lätkän vähäksi aikaa, jotta keskusta vahvistuu hieman. Troippiksella hiottiin seuraamista ja voi huah, kun mä olen huono!!! No, joskohan nyt meni mulle jakeluun miten seurataan... Eli täytyy laskea askeleita ja olla tuijottamatta koiraa. Eli keskittymistä itselle! Tästä jäljelle ja Troippis rupesi olemaa aikas väsynyt jo. Samanlainen jälki kuin la. Nyt oli eilisten jälkien ylitystä. Reagoi, mutta ylitti hienosti. Keskimmäinen kulma oli vähän haparoiva, mutta kaksi muuta hyvin. Esineet ok. Lopuksi vielä hakuilemaan. Sama maasto ja Troippis otti 4 maalimiestä. Jouduin yhdelle korjaamaan suuntaa, muuten ok.

Kiva viikonloppu ja antoisa! Kiitoksia osallisille!