Tiistaina tein kuitenkin Troyalle jäljen, johon jätin nyt jo useamman tyhjän askeleen peräkkäin. Nameina käytin uutta natural menu-ruokaa. Oli kyllä näppärä, helppo laittaa jäljelle ja koira tykkää siitä kovasti! Eli Troya ajoi jälkeä kuin juna :) Tyhjätkään ei ollut ongelma.

Illalla otin Robbanilla vähän tokoa ja kyllä oli koiruli intoa täynnä! Seuraaminen oli hirveää, nyt täytyy kyllä puuttua siihen ja palkata namilla. Yritän siis saada painamista kuriin. On se niin vaikeaa tuo tasapainottelu eli kun on kiitettävä kontakti niin paikka kärsii... Luoksetulo oli hyvä, ensin suoraan tulo ja sitten seisomiseen pysäytys. Nämä hyvät. Merkki ohjatulle kohtalainen, jäi hieman vinoon. Palkkasin näistä ja sitten kun oikeasti hyvin merkille niin palkaksi kapulalle meno. Otin molempien puolien kapulat, ja nämä meni vauhdikkaasti ja hyvin. Lopuksi vielä kakeja, jotka oli ihan superit. Ei ollut merkkiäkään jumituksesta. Ensin otin istumaan nousun ja palkka. Sitten seisomaan nousu ja palkka. Lopuksi kaikki vaihdokset ja palkka. Mutta seuraamista lukuunottamatta Robban suoriutui erittäin kivasti! Zorro kävi vähän puuhastelemassa myös ja lopuksi Troya otti tunnarin. Troya oli aikas kuumahko kun oli odottanut sisällä vuoroaan. Tästä huolimatta haisteli hyvin kapulan ja toi oman melko vauhdikkaasti. Nopeutta on tullut lisää kun olen palkannut iltaruualla ja olen ottanut vain yhden toiston. Olen edelleen pitänyt nameja kapuloiden välissä, mutta Troya ei välttämättä syö kaikkia vaan ottaa heti kun on oikean kapulan kohdalla kapulan ja tuo mulle.

Keskiviikko oli lepopäivä koiruuksille. Troya ei enää onnu jalkaa juuri lainkaan, mutta en ole sitä kyllä rasittanutkaan. Vien Troyan lääkäriin maanantaina ja sitten ontumiseen toivottavasti löytyy joku syy. Iita on jo vallan oma itsensä :)