Lauantaina käytiin hakemassa hieno punainen nauha Troyalle Treen KV-näyttelystä! Tuomari tykkäsi kovasti Troyasta Nauru. Kiitos Riikalle Troyan asiantuntevasta esittämisestä ja hermostuneen omistajan kestämisestä...  Onnen enkeleinä olivat mukana Piia, Marika sekä Äiskä.

Tämän jälkeen mentiin tottistelemaan Piian ja Marikan kanssa. Troippis oli kyllä aikas väsynyt... Aloitin eteenmenolla, ok. Nouto kahden kilon kapulalla, hyvin. Luoksetulo eteen, ok. Toisessa sessiossa seuraamista, joka paranee kerta kerralta. Jääviä lelulla ja nyt ei sekoita, kun keksin vihjeen (pysäytän käsimerkillä ensin läheltä) millä saan tietämään että seisominen on tulossa seuraavaksi. Lopuksi kakeja, joissa kaketreenari Piia antoi jälleen hyviä neuvoja eli nyt pitää ottaa kahta vaihdosta kerralla. Rupsu aloitti seuraamisella, jota otin lelulla. Paremmin kuin hyvin. Luoksetulo läpijuoksuna, hyvin. Idarissa palkka seisomisesta ja seuraavilla kerroilla täytyy tehdä sekoitus vahvistettavista asioista idarissa. Ruutua ei meinannut hahmottaa, mutta meni hyvin kuitenkin. Sivulle tulossa ruudusta täytyy mun sanoa käsky samanaikaisesti pään käännön kanssa, muuten näyttää että ennakoisi, kun reagoi mun pään kääntöön. Lopuksi kaket kisamatkalta, seis-istu erinomaisesti ja tästä palkka. Treenien jälkeen Piian ja porojen kanssa lenkille, kivaa oli!

Sunnuntaiaamuna lähdimme Jarin ja Helin kanssa Kiikalaan Päivin luokse treenaamaan hakua! Kiitos Päivi ajastasi ja hyvistä huomioista neuvoineen! Troippis otti avoimen luokan radan. Oli neljä maalimiestä ja 3 tyhjää. Tämän lisäksi tuli yksi lisätyhjä, kun kääntyi liikaa eteenpäin. Troippis meni hyvin. Nyt alan opettamaan suoria leikkauksia keskilinjan yli ja liinassa roikkumista. Olen kovin tyytyväinen. Lisäksi saatiin tosi hyviä vinkkejä Akan ja Touhon treenaamiseen. Kiitoksia kaikille, oli kivaa!

Rupsu pääsi paimentamaan lampaita pyöröaitaukseen. Aluksi Robban pyöri lampaan ulosteissa, mutta sitten alkoi lampaatkin kiinnostamaan. Eka kierroksella oli epävarma, mutta toisella kierroksella meni jo tyylikkäästi, mutta välillä hieman liian nopsasti. Mutta meillä molemmilla oli kivaa!! Tässä alkoi vähän kutkuttamaan, josko sitä alkaisi kunnolla treenaamaan paimennusta tavoitteena perusradan suorittaminen syksyllä med Robban...

Nähtiin Päivin tai oikeastaan Tapion uusi penne, oli aikas soma ja ihana.