Torstaina ennen mökille lähtöä treenailtiin Piian kanssa tottista. Nyt oli järki matkassa ja tottistelut menivät vallan kivasti molemmilla pojilla.

Mökillä keskityttiin pitkiin lenkkeihin ja rentoutumiseen. Treenattiin lähinnä vain ampumista, ensin ihan vaan lenkille lähtiessä ja sunnuntaina ammuttiin seuraamisessa ja paikallamakuussa. Troippiksen korvakaan ei värähtänytkään!! Hienoa!!

Maanantaina kimppatreenit Pirkkahallilla. Troippis treenasi PK:ta ja meni hienosti A-esteen kisamaisesti ja hyppäsi metrisen esteen tarjoamalla hyvin ilmavasti. Paikallamakuu häiriöissä myös hyvä. Seuraamisessa edistää ja edistää!! Otin jälleen käyttöön pikku pakotteet ketjukaulaimella ja toimi erinomaisesti. En vain itse osaa olla riittävän johdonmukainen seuraamisen kriteerin suhteen ja en onnistu korjaamaan seuraamista näemmä palkkauksella. Joten täytyy turvautua pikku pakotteisiin, josko niiden avulla onnistuisin paremmin. Rupsu otti kisamaisesti treenin ja seuraavia asioita tulee vahvistaa: ei saa edistää seuraamisessa..., ruudussa ei saa karata ennen liikkurin käskyä Nauru, idarissa ei saa liikuttaa seisomisessa jalkojaan. Ei muuta eli aikas hyvältä Rupsu vaikuttaa!

Tiistaina kävin itsekseni treenaamassa tottista ja nyt Troippis leiskautti hienon hyppynoudon kisakapulalla! A edelleen mallikas! Eteenlähetykset hienot ja frisbee tuo niihin kivasti voimaa ja vauhtia. Seuraaminen parempaa. Jäävissä sekoittaa nyt seisomisen istumiseksi. Robban vähän vain höntsäili seuraamista lelulla, nousee... Kakeja läheltä ja maasta sivulletulo.

Illalla vielä hakutreeneihin ainakin 6 viikon tauon jäljiltä. Olin sitten unohtanut treenirepun autotalliin eli kaikki 5 äijää suoralla palkalla. Tämän lisäksi 3 tyhjää. Troippiksella oli vauhtia jaloissa. Oli ihan uusi alue ja pelitti aikas kivasti. Ensi kerralla ilmaisut peliin mukaan. Mukavat treenit!

Keskiviikkona tottistelut Piian kanssa. Robbanilla tulee treenata nyt seuraamista taaemmaksi ja luoksetulossa maahanmenoa tulee nopeuttaa, idarissa edelleen säädetään seisomista. Muuten ihan ok. Troippis hioi seuraamista ja mun tulee olla nyt tarkkana, että en anna edistää kettarin kanssa. Mutta seuraaminen on jo parempaa! Jäävät ok, tosin jälleen sekoitti seisomisen istumiseen. A-este ok. Hypyssä kiersi kaksi kertaa takaisin, mutta kolmannella hyppäsi hienosti takaisin. Ilmavat hypyt! Varmuuden kautta tulee varmastikin hyvät hypytkin. Tasamaanouto ok. Frisbeellä sain tähänkin hyvin vauhtia ja voimaa. Lopuksi eteenmeno ilman kosketuskeppiä, täydellinen!

Eli Troippiksella tulee nyt vahvistaa hyppyä ja saada voimaa sekä vauhtia noutoon ja luoksetuloon, seisominen varmaksi ja eteenmenoon rutiinia. Hyvältä näyttää!