Treenausta koko päivän ajan. Päivä aloitettiin hakuilulla Valkeakoskella todella vaihtelevassa ja haastavassa maastossa (Kiitos Marika). Lähistöllä oli myös kalasääsken pesä ja näin kun molemmat sääsket lentelivät komeana pesän lähistöllä. Upea näky. Menimme treenaamaan vähän kauemmaksi ettemme häirinneet pariskunnan lisääntymistoimia. No, itse treeneihin. Troippe otti ensimmäisellä kerralla seuraavaa: aloitettiin hetsauksella ja sitten etukulmat valmiina. Ykköselle koko ilmaisu, tämä erinomainen. Tokalle menin puoleen väliin näytölle mukaan, hyvin tämäkin. Kolmoselta hajun haku ja neloselta myös, näiltä suorat palkat. Menivät todella hyvin. Alueella oli todella kivoja ja vaativia luonnonpiiloja. Yksi piilo oli louhikon keskellä, toinen hienosti kivien välissä olevassa luolassa ja kolmas oli tiheän kuusen alla. Eli koirat joutuivat todella etsimään löytääkseen maalimiehet. Troippe oli ekstrainnokas. Toisella kiekalla otin neljä ensimmäistä valmiina, nämä meni todella hienosti, nyt on motivaatio kohdallaan. Vitoselta hain hajun. Nämä kaikki suoralla palkalla. Nyt on kyllä penne noussut kivasti, täytyy nyt vähän vähentää hetsausta ainakin vähäksi aikaa, tämä on tällaista tasapainoilua!

Hakuutuksen jälkeen pikaisesti kotona käynti ja Robban sekä Zorro kyytiin myös ja treenaamaan tottista Piian kanssa. Zorro rakensi kehää ja puuhasteli kaikenlaista, kivaa oli. Robban aloitti seuraamisella, jossa poikittaa :( Nyt täytyy palkata kunnolla taaksepäin. Muuten ihan hyvää. Luoksetulossa merkkikehän läpi läpijuoksu, hyvin. Tuli myös kivasti sivulle. Idarissa palkka seisomisesta ja ennakoimattomuudesta, hyvin. Merkkiä pelkästään, erinomainen. Tunari oli tosi mallikas, tämä kisamaisesti. Lopuksi kakeissa istuminen, hyvin vauhdikkaasti. Hyvä Rupsu!!

Troippe aloitti paikallamakuulla, 2 min. Ulda ja Zorro toimivat häiriöinä. Tämä meni hyvin. Tauon jälkeen seuraaminen, maahanmeno, luoksetulo ja seisominen kisamaisesti. Remmiseuraaminen todella hyvää. vapaana seuraaminen hyvää kanssa. Käännöksiä täytyy nyt treenata, nämä löysät. Maahanmeno erinomainen. Luoksetulo melko hyvä, sivulle tulo jäi vajaaksi. Tätä täytyy treenata kans. Seisomisessa pamahti supernopeasti maahan... Tätä täytyy treenata. Täytyy ottaa nopsa seisominen liikkeiden välissä ennen seisomista. Erikseen vielä patoamista ja kyllä se sieltä löytyy sekin :)

Lopuksi jäljestämään ja olipas fyysisesti ja henkisesti raskasta....!! Tallottiin Piian kanssa samanaikaisesti jälkiä, mutta sitten lokit pamahtivat paikalle ja aloin huutaa ja huitoa, jotta ne pysyvät poissa. Sitten kun Piia sai oman jälkensä tehtyä, vaihdettiin osia. Piian Ihku aloitti jäljestämisen ja minä kiljuin ja huidoin pitäen lokit poissa ja kyllä tuli hiki. Ihku oli todella makea, ei välittänyt yhtään mun teatterista!! Sitten Troipen vuoro ja lokkeja tuli noin 15 yht´äkkiä jostain. Piia yritti häätää niitä, mutta Troippe häiriintyi liikaa ja ei auttanut kuin antaa lokkien syödä Troipen ruokia :( Kulmat menivät todella hienosti (4 kpl), itse jälkeä ajoi todella vietikkäänä, ja oli lokkien takia paljon tyhjiä, ei vaikuttanut mitenkään. Jos vauhdin nousu unohdetaan. Yhdessä kohtaa erkani sivusuunnassa paljon, kun itse hysterisoiduin lokeista. Mutta tämän jälkeen jälki sujui mallikkaasti. Ennen loppukippoa meni maahan?? Kehoitin jatkamaan ja jatkoi hyvin kipolle asti ja täällä erinomaisesti maahan. Kokonaisuutena vaihteleva jälki. Mutta motivaatiota oli ja kulmat menivät todella hyvin. Ja mikä tärkeintä loppua kohden parani koko ajan.

Sitten vielä kimppalenkille ja kyllä Ihku sai taas kyytiä Troipelta ja Rupsulta :)