Treenattu on, vaikka päivityksiä ei ole ehditty tekemään. Tottista on treenattu ahkerasti. Perjantaina 19.12. treenattiin todellakin kuraisissa olosuhteissa. Valehtelematta olin mudassa silmiä myöden. Treeni- ja lenkkiseurana oli Marika ja Jurri. Jääviä ei oikein voinut ottaa, kun alusta oli todella Treenit menivät olosuhteisiin nähden mallikkaasti.

 21.12.08 juhlistettiin Troipepan 2-vuotissynttäreitä! Aamulla kahden ja puolen tunnin kävelylenkki Astan kanssa ja sitten kiireellä pikkuporun kanssa hakuilemaan Troyan synttäreiden vuoksi, kiitos Jari ja Mari, Troya tykkäsi treeneistä ja jättipossusta, jonka sai viimeiseltä maalimieheltä palkaksi. Ei oikein edes malttanut syödä ruokaakaan, kun possu oli niin ihana. Oli kaksi tyhjää peräkkäin ja neljä maalimiestä, todella hienosti meni koko treeni. Illalla maneesitreeneihin, paikalla vain Jari ja minä. Treenit menivät molemmilla koirilla paremmin kuin hyvin. Kivaa oli.

Maanantaina ja tiistaina vain siivottiin ja lenkkeiltiin. Tiistaina joku ihana joulumielinen ihminen varasti Volvon etulampun pesimen Rauhaniemessä... no, taisi mennä todella tarpeeseen. Renkaitakin oli ihasteltu, mutta onneksi niitä ei oltu varastettu. Kyllä harmittaa tämäkin.

Aattopäivänä treenattiin kotipihassa tottista ja kivaa oli meillä kaikilla. Iita saapui äidin kanssa meille joulunviettoon, mutta Iita oli eristyksessä, kun Iitalla oli jälleen jouluna juoksut... Ikävää.
Kuvia aattolta:
2177531.jpg
2177533.jpg2177537.jpg2177535.jpg

Torstaina Pyörönmaalle kyläilemään ja päästiin rekiajelulle, kiitos Marika oli kivaa!! Rekiajelun jälkeen lenkitettiin koiria ihanan lumisessa miljöössä.
Pusta ja kyyditettävät:
2177539.jpg2177544.jpg2177546.jpg
Tiinu:
2177548.jpg

Perjantaina Iita kävi mieskylässä, sillä Iitalle tulee (toivottavasti) pennut kennel Funnytailin nimiin. Me äidin kanssa hoidamme pennut täällä meillä kuitenkin. Aika jännittävää tämäkin. Huomenna mennään uudestaan, sillä vielä ei ollut tärppipäivät käsillä. Omien poikien kanssa käytiin tottistelemassa ja Mika tuli videoimaan treenit pukin tuomalla uudella videokameralla. Nyt treenaaminen tehostuu, kun aletaan kuvaamaan treenejä, niin näkee itsekin miltä homma näyttää ulospäin. Huomioita videolta:
Troippis:
- seuraaminen näyttää tosi kivalta, ei nyt enää paina ja paikka ei ole liian edessä, on vietikkään näköinen
- jäävistä maahan ja seisominen todella hyvät, istuminen hidas, eli täytyy istumista treenata erikseen, mutta nyt ei enää sekoita jääviä!
- ruutu ei oikein pelitä, menee liian taakse, eli täytyy nyt vain palata lähemmäs ja vahvistaa keskustaa, eli back to basics...
- ohjatussa kapuloiden kanssa menee välillä keskimmäiselle, eli tätä täytyy treenata ja täytyy ottaa liikettä enemmän osissa ja sitten kun osat pelittää kunnolla, niin täytyy yrittää takaisinketjuttaa liike kunnolla (mutta tähän tarvitaan Piiaa :)), ottaa tosi hienosti ja nopeasti kapulan
- luoksetulossa vauhtia saatava vähän lisää, seisominen tosi hyvä ja maahanmenokin aikas hyvä
- sivullesiirtymisetkin alkavat sujua, tosin loppuasentoa täytyy hioa, mutta pomppua ei enää esiinny!!
- kakeissa täytyy palata namipalkkaukseen, sillä lelulla siirtyy sivusuunnassa, mutta itse vaihdokset teknisesti ok.
- tunarissa nenä todella hyvin mukana, näyttää hyvältä
- kokonaisuutena näyttää paremmalta kuin oletin :)
- eli nyt ensi viikon projektina: kaket, ruutu, ohjattu, istuminen, luoksetulon pysähdykset + vauhti + sivullesiirtymiset sekä tunarin ylläpito
Rupsu:
- seuraaminen ihanan iloista, itse täytyy ottaa käännökset rauhallisemmin, että Rupsu pysyy siistimmin mukana, peruutusta täytyy harjoitella edelleen lisää
- ruutu hieno sekä ohjattu
- kakeissa seisomisesta istumiseen siirtyy välillä inasen eteen, eli tätä treenataan edelleen
- Luoksetulon seisominen todella hieno, myöskin sivulletuloissa ei enää törmää!
- Rupsu näytti myös hyvältä
- treenataan ensi viikolla: seuraamisessa peruutusta ja omia käännöksiä, kakejen istuminen, ja mitä nyt mieleen tulee :)