Lauantaina suuntasimme kohti Ypäjää, jossa oli SPKL:n tottelevaisuusseminaari, jonka piti Marko Koskensalo. Troya osallistui yhtenä esimerkkikoirana. Päivä oli mielenkiintoinen ja voin vain todeta, että keinot on monet koiran koulutuksen saralla. Troya otti vain lelulla leikkimistä ja yhden luoksetulon. Troya keskittyi hyvin leikkimiseen ja ei yhtään ihmetellyt yleisöä ja uutta maneesia. Otin Troyan aina välillä katsomoon sosiaalistumaan, jossa Troya katseli intensiivisesti esimerkkikoirakkoiden työskentelyä. Välillä Troya otti päivätorkut katsomossa ja loppuajan kinusi huomiota muilta katsojilta. Päivän lopuksi otin maneesissa itsekseni sivulletuloa ja seuraamista namilla. Meni hyvin. Sitten otin muutaman noudon lelulla, jotka erinomaiset.

Ypäjältä jatkoimme matkaa Kiikalaan Troyan isän omistajan luokse. Siellä Troya pääsi tutustumaan lampolan ihmeelliseen maailmaan. Aluksi oli hieman jännää kun käytävän molemmilla puolilla oli isoja määkiviä päitä. Aika nopeasti Troya tottui määkijöihin ja touhusi lampolassa kuin olisi siellä koko ikänsä viettänyt. Troya pääsi tutustumaan karitsaan ihan lähituntumalla ulkosalla, se oli kovin mielenkiintoinen Troyan mielestä... 

488390.jpg

Sitten kokeiltiin tutustumista myös karitsoiden seassa. Troya uskalsi hyvin liikkua karitsoiden lähellä, mutta syttymiselkeitä ei vielä ollut.

488392.jpg

Sitten esittelin Päiville hieman mitä Troya osaa. Troya oli tosin melko väsynyt ja ei ihan näyttänyt parastaan. Illalla vielä käytiin kimppalenkillä Päivin bortsujen kanssa. Troyasta oli ihana roikkua kavereiden kaulassa :) Lenkin jälkeen käytiin vielä lampolassa lampaita ihmettelemässä ja mä sain juottaa tuttipullosta yhtä karitsaa, se oli mukavaa. Tämän jälkeen suunnattiin kotiin väsyneinä ja monta kokemusta rikkaampana.