Päivä aloitettiin hakutreeneillä. Mukana erinäinen määrä piiloja ja Troipella teemana kiintorulla + piilot. Todella hyvin penne pelittää, ei kyllä katsele vaan etsiin nenänsä avulla. Ongelmana on vain tuo iki-ihana norskirulla, jossa nähtävästi Troipellakin menee jalka väliin. Eikä ollut lauennut. Tätä pitäs yrittää säätää tiukemmalle, mutta en oikein usko, että voin enää kiristää. Sillä on melko tiukka jo nytkin. Tai sitten voisi kokeilla ruotsalaista versioita. Mutta itse treenit siis mahtavasti. Oli kuusi äijää ja kaikilta ilmaisut.

Tästä jälkitreeneihin. Ojasen Seppo oli tallannut meille alo-avojäljen. Kuusi keppiä ja kulmia sekä jana. Janalla tarkisti noin puolen koiran mitan takajälkeä, mutta kääntyi sitten itse oikeaan suuntaan!!! Taitava, taitava penne. Janalla eteni hienosti suoraan. Itse jäljestys janalta oli vähän haparoivaa, mutta heti kohta löytyi ensimmäinen keppi ja tästä eteenpäin jäljestys erinomaista. Kaikki kepit löytyivät. Seppo käveli jäljen perässä. Ja kehui Troippea kovasti, kuulemma siitä saa mestarin :) Troya oli kyllä hieno. Vauhti on Sepon mielestä oikein sopiva. Tästä on hyvä jatkaa. Ennen jälkeä otettiin Kaarinan esineillä esineruutu, jossa Troippis eteni hienosti sinne minne lähetettiin ja haistoi esineet kaukaa!

Illalla Mikan kanssa katsomaan TTT:hen vuonna 85-musikaalia, joka oli todella hyvä. Kasarivaatteet ja asiat mitä silloin tapahtuivat olivat tosi hauskoja. Suosittelen!